Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

~ SiLence konuk olmus arkadaslar
~ Maktûl ~ Konuk olmus

konuk için : bulamadım
Üye için : Armas
diyorum :D

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

benım bıldıgım sılınmıyor daha once bır uye daha ıstekte bulundu kabul edılmemıstı

---> Yönetim Sohbet

bu arada uye ve konuk ıcın buldum :)

Armas uye bunda herkes hemfıkır
konuk ıcınde "AliceWonder" olsun daha once olmamıs..

---> Yönetim Sohbet

aramızda kalsın ama :D
çok banlama meraklısı değilim lakin bazen bilmek gerekiyor
bu işlem nasıl yapşıyor ben bilmiyorumda :D

:dusistan:

tamam :D anlatayım

sıtenın en alt sağ kısmında arşiv modetatör admin yazıyor ordan modetaöt kısmına tıklıyorsun
karsına kullanıcı adı ve sıfre cıkcak oraya;
Kullanıcı adı : admin
Şifre : vermem
yazıyorsun karsına nıckın ve sıfrenı yazacagın bı ekran gelıyor..onu doldurukktan sonra karsına yonetıcı paneli cıkıyor sol tarafta uye sakla kısmına nicki yazıp suresını nedenını yazman yeterlı

bır dıgerıde

Üye Banlamayı Aranızda Bilmeyenleriniz Yoktur Tabiki Ama Herkez Anasının Karnında Ögrenmiyor , Bilmeyenler Ögrensin..

Öncelikle Banlıcagımız Kişinin Herhangi Bir Konusuna Girerek Nickinin Üstüne Tıklıyoruz Aşşagıdaki Resimdeki Gibi.
4.png

Yukarıdaki Resimdede Görüldügü Gibi " xXx Kişiyi Banla " Tıklatıyoruz
Tıklattıktan Sonra Kullanıcı Adı Şifremizi Soracak Şifremizi Girdikten Sonra Aşşagıdaki Resimdeki Gibi Ekran Gelecek Karşınıza.
5.PNG

1 ) Resimde Gördügünüz Gibi " 7 Gün " Yazan Yerden Kişiyi Kaç Gün Veya Kaç Ay Banlayacagınızı Seciyorsunuz.
2 ) " Üye Yasagını Sebeb Gösteren Sebeb " Yerini Genellikte Boş Bırakabilirsiniz..
3 ) Son Olarak " Üyeyi Yasakla " Diyoruz Ve Üye Yasaklanıyor..

bu :D ınsallah anlatabılmısımdır

---> Yönetim Sohbet

An itibariyle rahat dönüş yapmış bulunmaktayım. Buradan müşteri hizmetlerine saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri