Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Uygun. :)

Benim de önerilerim var.
Evimizdeki çiçekleri resimleyıp yarışma yapabiliriz.
Memleketim yarışması olabilir. insanlar memleketi ile ilgili çok güzel bir resim yada yazılar paylaşabilirler.

---> Yönetim Sohbet

Kesinlikle uygun.
Bu arada karagümrük söyleyecekti ama söylememiş olabilir diye söylüyorum, evde internet var gözüktüğü halde yok. Sanırım telefon faturasıyla ilgili 7 günlük bi aksamam var haberiniz ola. xD
[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] bu ara da bizim evde çiçek yok. Tek çiçek var o da annem. xD

---> Yönetim Sohbet

Kesinlikle uygun.
Bu arada karagümrük söyleyecekti ama söylememiş olabilir diye söylüyorum, evde internet var gözüktüğü halde yok. Sanırım telefon faturasıyla ilgili 7 günlük bi aksamam var haberiniz ola. xD
[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] bu ara da bizim evde çiçek yok. Tek çiçek var o da annem. xD

Dışarıdan bi çiçek kopar gel sende. xD

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Yarısma için aklıma bır konu geldı.. Gundemde olan bır mesele
yarısma konusu : kadına sıddete hayır!. olsun ıcerık resımle karıkaturle anlatılmasını ısteyebılırız..
sevgılıler gunu konusu guzeldı ama vaktı gectı yarısma ıcın konu acılması sacma olur dıye dusunuyorum..
Dıger konuda ortak fıkrımız olursa yarısma ıcın konu acalım..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]
ve [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

uygundur kankim elinden geleni yapmaya çalışırım

---> Yönetim Sohbet

Bız evde degılız bugun arkadaslar yarın donerız. yarısma konusunu yarın acarım . Detaylarıda anlatırım sıze :)

---> Yönetim Sohbet

Ödüllü Yarışma (Kadına Şiddete Hayır)

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

Konuyu açtım arkadaşlar..Sizlerden de katılım bekliyoruz.Zorunlu değildir.Teşvik amaçlı katılın lütfen :cy(19):

---> Yönetim Sohbet

Ödüllü Yarışma (Kadına Şiddete Hayır)

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

Konuyu açtım arkadaşlar..Sizlerden de katılım bekliyoruz.Zorunlu değildir.Teşvik amaçlı katılın lütfen :cy(19):
hayırlı olsun yarışmamız

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar ben bu perşenbe izmire gidicem salı günü de dönecem şimdi den söyleyim dedim
çarşanba akşamı da söylerim tine de

---> Yönetim Sohbet

bulmasımı kalmış

adamlar 40 yıllık kanka gibiler baksana

yedikleri içtikleri ayrı gitmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri