Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

He iyi o zaman boş verdik girsin, hadi ben kaçar forumun kuytu köşelerinde dolanmaya devam edeceğim izninizle. xD

İyi akşamlar. xD

Edit: Akşammış, iyi geceler. xD

Saatten haberim yok ki..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

hocam senin şu dev söz arşivinin yerini bulamıyorum bi türlü :D

---> Yönetim Sohbet

Msn nickleri bölümünde sabit xD

İmzam da da var gerçi , istersen link atayım? Telefondan mı giriyoruz? xD

---> Yönetim Sohbet

Anıl'ın İstek bölümüne açtığı konudan alıntı ;

Epeydir yarışma düzenlenmiyor bu konuda bişey yapılması düşünülüyor mu merak ettim ?

Karikatür ve resim yarışmaları zevkliydi bişeyler için uğraşıyorduk tekrar düzenlenmesi güzel olur.

İlgilenirseniz sevinirim teşekkürler :)

Bir süredir yarışma düzenlemedik , en son düzenlediğimiz yarışmanın üzerinden baya bir geçmiş.

İsterseniz bu konuyu konuşup fikirleri ortaya atıp bir düşünelim, foruma gelen yeni üyeler var, aktif üyelerde var, ara sıra bende sıkılıyorum yeni bir yarışma düzenlesek fena olmaz bence.

Tabi bu benim görüşüm sizinde görüşlerinizi almak istedim. :kk:​

---> Yönetim Sohbet

Evet İyi Düşünmüşsün Eda Ama Benim Kafa Basmıyor Yarışma Konularına xD

Beyin Fırtınası Yapsak İyi Olur :R

---> Yönetim Sohbet

Evet yarısma guzel konu sevgılıler gunu ıle ılgılı olabılır. En farklı kutlama seklı vs hıkaye seklınde veya resımle anlatımı olabılır.

---> Yönetim Sohbet

Icerıgı belırleyelım konuyu acalım ozaman.. Tabı dıger arkadaslarında fıkrını alalım

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Başlıklardaki Özel Karakterler İçin Bir Çalışma Yapsak mı ??

- Örneğin Konu Başlıklarında Cümlelerin Ön Ve Arkalarına Veya Kelimelerin Aralarına + * ~ - _ ( ) % ^& Ve Benzeri Daha Bir Çok İşaretin Kullanılması Yasaktır.

Türkçe Karakterler Kullanımına Destekte Verelim Lütfen :R

---> Yönetim Sohbet

e kart herkes yapamaz bende en ılgınc hedıyeyı kutlama seklını anlatsınlar bır de bu konuda yarısma ıstıyorsak elımızı cabuk tutmalıyız..surda 5 gun falan kaldı :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri