Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ya ben bişey söylemek istiyorum yada sormak istiyorum...Mesela videolarda linkleri ölü olanlar varya 1 2 ay önce açılmış ve yorumsuz...ardından aynı video (şarkı) tekrar açılmış 5 6 yada daha fazla yorum var...bu durumda link ölü ve yorumsuz olan video konusunu kapatıp ondan sonra açılmış ama yorumu olan konuyu bıraksak bir sorun olur mu? Biz daha önceden böyle yapıyorduk ben o yüzden bi kaç kez yapmıştım burada ama yinede bilgi verirseniz sevinirim

---> Yönetim Sohbet

Ya ben bişey söylemek istiyorum yada sormak istiyorum...Mesela videolarda linkleri ölü olanlar varya 1 2 ay önce açılmış ve yorumsuz...ardından aynı video (şarkı) tekrar açılmış 5 6 yada daha fazla yorum var...bu durumda link ölü ve yorumsuz olan video konusunu kapatıp ondan sonra açılmış ama yorumu olan konuyu bıraksak bir sorun olur mu? Biz daha önceden böyle yapıyorduk ben o yüzden bi kaç kez yapmıştım burada ama yinede bilgi verirseniz sevinirim

Bende Öyle Yapıyorum Ablacım. Eğer Linki Ölmüş Bir Konu ile Benzerlik Varsa Konuda Mesajda varsa Linki Yeniliyorum diğer konuyu kapatıyorum.
Bakıyorum Banlı üye + mesaj yok + link ölmüş ise o konuyu kitliyorum diğeri aktif kalıyor ..

Haftanın Konuğu ve Üyesi Önerisi Olanlar Var mı ??

Haftanın Üyesi : KızılAteş

Haftanın Konuğu : _JOK3R_
olmamış + eski üyelerden

Diyorum

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Link kırıksa sorun olmaz ama link sağlam ve yorum yapılmamışsa açılan konu kapatılır.

Haftanın Konuğu : [hsN.]

Haftanın Üyesi : nlsua

---> Yönetim Sohbet

Bende Öyle Yapıyorum Ablacım. Eğer Linki Ölmüş Bir Konu ile Benzerlik Varsa Konuda Mesajda varsa Linki Yeniliyorum diğer konuyu kapatıyorum.
Bakıyorum Banlı üye + mesaj yok + link ölmüş ise o konuyu kitliyorum diğeri aktif kalıyor ..

olmamış + eski üyelerden

Diyorum

ayşegül uygundur

---> Yönetim Sohbet

Teşekkürler bilgiler için kardeşler....kızılateş haftanın üyesi olacak gibi ...maşallah konu açıyor hergün sürekli...konuk için joker olabilir ama bazen günelrce girmedigi oluyor bu hafta aktif olacagını bilsek ?

---> Yönetim Sohbet

Jokeri ben çok nadir görüyorum o yüzden uygun bulmadım.

Myjoy Bukadar kısa sürede çok msja ve konuya sahip oldu uygun gördüm.

---> Yönetim Sohbet

Bu arada [MENTION=149870]NewCS[/MENTION] Arkadaşımızı uzun zamandır göremiyorum haberi olan varmı ?

---> Yönetim Sohbet

olmamış + eski üyelerden

Diyorum

Konuyu kim aciyor?

---> Yönetim Sohbet

olmamış + eski üyelerden

Diyorum

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Konuyu kim aciyor?

Ben Açabilirim

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

yönetim
ben bu akşam forum da pek olamıcam malüm yılbaşı fırsat buldukça girerim yeni yeni yılımızda kutlu olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri