haftanın üyesini ve konuklarını seçim yaparken neye dikkat ediyoruz örneğin konu sayısı açılan konulara yorum ile katkısı göz önündemi
[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION]Haftanın konuğu ben olurum kimseyi bulamazsak
[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION]
hani sen olmuştun xD
:98xz7: olmamak için öyle demiştim :hi:
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] avatardaki senmisin genç ?
Yok canım bu baya baya 15 16 yaşında bir kız) tamam bende 18 19 yaşındayım ama bu kadar genc degilim) bayan taruz yapmışda kullanayım dedim..alsında pek bayan erkek resimleri kullanmam
Biliyorum sen olmadığını konuyu açayım dedim. varsa bi resmini yönetime koyarmısın seni merak ediyoruz sadece biz görecez, bize güvencin vardır galiba
Kim merak ediyor beni merak edenler yazsın
Hayalcım biliyoruz seviliyorsun eyw bizde seni seviyoruz, hatta seninde bizi sevdiğini biliyoruz. yönetimden bişey çıkmaz bunuda biliyorsun koy bi resmini forumun Melegini daha yakından tanıyalım
Bende sizi seviyorum biliyorsunuz zaten, bence sevilmeyi hakediyorsunuz da...ama ben böyle gizemli gizemli iyiyim ya )
neden ? + gizemli kalmaya devam et yönetim dediğin kaç kişiki en fazla 8 10 kaldırırsın yine zaten.
Nedeni yok, kendi halimde kalmayı seviyorum yoksa özel bir sebebi yok...çok çirkin oldugumdan insan içine cıkamadıgımdan yada çok güzel olup nazar degmesinden korktugumdan degil yani) Sen beni hoş gör olmaz mı ?
olmaz, bizden bile gizlemen olmuyo yani melek seni görmek istiyoruz artık kaç yıl oldu
Böyle düşünen tek sen varsın belki de ya digerlerini katma araya kimsenin bişey dedigi yok) hem resmi olmayan bi sürü kişi var zaten forumda bi ben degilim ki..öyle kara kuru bişeyim zaten )
Melek Göstereceksin kendini kardeşim :3dth8: şimdi çıkıyorum en kısa zamanda :1a9:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.