Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

haftanın üyesini ve konuklarını seçim yaparken neye dikkat ediyoruz örneğin konu sayısı açılan konulara yorum ile katkısı göz önündemi ;)

---> Yönetim Sohbet

haftanın üyesini ve konuklarını seçim yaparken neye dikkat ediyoruz örneğin konu sayısı açılan konulara yorum ile katkısı göz önündemi ;)

haftanın üyesinde aktiflik konu vs vs

haftanın konuğunda da yine aynı olsa gerek . birde bir süredir aktif olması gerekiyor çünkü soruları yanıtsız bırakmamalı. :D

seçerken daha önce üye veya konuk olup olmadığına da bakıyoruz ki yine aynı kişiler seçilmesin

---> Yönetim Sohbet

Rep konusunu bende daha önce açmıştım madem ismim geçmiş fikrimi söyleyeyim...benimde dikkatimi çeken bazı şeylerden dolayı replere göz atma geregi duymuştum..ve gördüm ki karşılıklı anlaşmalı repler veriliyor, ya da görüntü onu gösteriyordu...hatta çok eski sayfalara gidilirse üst sıradaki kişilerin arka sayfalarda belki hala vardır...mesela atıyorum...ayşe aliye o gün ard arda 10 kes rep vermiş aynı dakikada...ali de ayşeye ard arda vermiş...asıl konu bu degildi dikkatimi çeken..yaz tatiline hepimiz ayrıldıgımız zamanda 15 20 gün siteye gelmeyen arkadaşların repleri yükseliyordu du olay üzerine inceledik mudahale edildi düşürüldü repler özellikle arka arkaya verilenler...bende vermişim mastora...farkında degildimde, onunda düşürüldü ama ben ard arda repledigimde aslında şunu düşünüyordum özkanada söylemiştim zaten..mesela hala aynı, bana berat rep verdiginde 160 civarı rep veriyor ve ben onun begendigim konularına rep verdigimde 15 gidiyordu o yüzden 3 4 sfer replemişim...ama gercekten farketmemiştim...benimde inceleyin bütün sayfaları öyle arka arkaya defalarca rep veren varsa düşürün sorun degil) nedir ki...Bu arada ben çok sık konu açmam yada günde 50 100 konu açmam..ben çok ve boş konu açmaktansa az ve öz konu açmayı tercih ediyorum konu sayımın azlıgı benim bu düşüncemdendir ) Saygılar efem... hayırlı pazarlar...

---> Yönetim Sohbet

Bu arada konuk üye için eski ama aktif olan üyeler olabilir yeni üyeleri hemen konuk yapmayalım derim ben...Locke bugunlerde aktif konuk olmamış galiba çok dikkatli inceleyemedim ama...Locke olabilir diyorum...

Üye için bilmiyorum tanınmaz bu hafta çok aktif ama bir hafta aktiflik yetmez

---> Yönetim Sohbet

Yok canım bu baya baya 15 16 yaşında bir kız) tamam bende 18 19 yaşındayım ama bu kadar genc degilim) bayan taruz yapmışda kullanayım dedim..alsında pek bayan erkek resimleri kullanmam

Biliyorum sen olmadığını konuyu açayım dedim. varsa bi resmini yönetime koyarmısın seni merak ediyoruz sadece biz görecez, bize güvencin vardır galiba
icon7.gif

---> Yönetim Sohbet

Hayalcım biliyoruz seviliyorsun eyw bizde seni seviyoruz, hatta seninde bizi sevdiğini biliyoruz. yönetimden bişey çıkmaz bunuda biliyorsun koy bi resmini forumun Melegini daha yakından tanıyalım

Bende sizi seviyorum biliyorsunuz zaten, bence sevilmeyi hakediyorsunuz da...ama ben böyle gizemli gizemli iyiyim ya )

---> Yönetim Sohbet

neden ? + gizemli kalmaya devam et yönetim dediğin kaç kişiki en fazla 8 10 kaldırırsın yine zaten.

Nedeni yok, kendi halimde kalmayı seviyorum yoksa özel bir sebebi yok...çok çirkin oldugumdan insan içine cıkamadıgımdan yada çok güzel olup nazar degmesinden korktugumdan degil yani) Sen beni hoş gör olmaz mı ?

---> Yönetim Sohbet

Nedeni yok, kendi halimde kalmayı seviyorum yoksa özel bir sebebi yok...çok çirkin oldugumdan insan içine cıkamadıgımdan yada çok güzel olup nazar degmesinden korktugumdan degil yani) Sen beni hoş gör olmaz mı ?

olmaz, bizden bile gizlemen olmuyo yani melek seni görmek istiyoruz artık kaç yıl oldu

---> Yönetim Sohbet

olmaz, bizden bile gizlemen olmuyo yani melek seni görmek istiyoruz artık kaç yıl oldu

Böyle düşünen tek sen varsın belki de ya digerlerini katma araya kimsenin bişey dedigi yok) hem resmi olmayan bi sürü kişi var zaten forumda bi ben degilim ki..öyle kara kuru bişeyim zaten )

---> Yönetim Sohbet

Böyle düşünen tek sen varsın belki de ya digerlerini katma araya kimsenin bişey dedigi yok) hem resmi olmayan bi sürü kişi var zaten forumda bi ben degilim ki..öyle kara kuru bişeyim zaten )

Melek Göstereceksin kendini kardeşim :3dth8: şimdi çıkıyorum en kısa zamanda :1a9:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri