Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] editlenmiş, şu anki klavyeye oturmuş vaziyette efendim.

---> Yönetim Sohbet

Merhaba...

Kur'an-ı Kerim Türkçe Meali, adında kategori açabilirmisiniz.

Kuranı kerim kategorisini açtırmıştık , o kategoride http://www.duslerforum.org/kuran-i-kerim-turkce-meali-t18199.html şöyle bir konu var...118 sayfalık bir konu...bütün surelerin mealleri var içinde muhtemelen... tek tek incelemedim ama göz gezdirdim..bunu bende düşünmüştüm ama aynı konuları tek tek açmak gerekirmi bilemedim...aslında meal degil de tefsir olarak alt kategori olabilir...cünkü tefsir çok uzun ve o kategoriyi doldurabilir gibi geliyor bana...sadece bir fatihanın tefsirini 3 gun sohbette dinlemiştik biz...Hazır sen böyle bir konuya deginmişkenn fikrimi söylemek istedim kusura bakma)konuya atlamış oldum ama

---> Yönetim Sohbet

Kuranı kerim kategorisini açtırmıştık , o kategoride http://www.duslerforum.org/kuran-i-kerim-turkce-meali-t18199.html şöyle bir konu var...118 sayfalık bir konu...bütün surelerin mealleri var içinde muhtemelen... tek tek incelemedim ama göz gezdirdim..bunu bende düşünmüştüm ama aynı konuları tek tek açmak gerekirmi bilemedim...aslında meal degil de tefsir olarak alt kategori olabilir...cünkü tefsir çok uzun ve o kategoriyi doldurabilir gibi geliyor bana...sadece bir fatihanın tefsirini 3 gun sohbette dinlemiştik biz...Hazır sen böyle bir konuya deginmişkenn fikrimi söylemek istedim kusura bakma)konuya atlamış oldum ama

anladım :)

Benim açacağım konular video şeklinde her biri 40 dk ve toplam 242 Video var türkçe meal Profesyonel bir sesle yapılmış çok güzel.

Kategori açılsa daha uygun olur

---> Yönetim Sohbet

anladım :)

Benim açacağım konular video şeklinde her biri 40 dk ve toplam 242 Video var türkçe meal Profesyonel bir sesle yapılmış çok güzel.

Kategori açılsa daha uygun olur

Hıı o zaman islami videolara bölümüne açılmasını istiyorsun sen..evet çok güzel olurdu ..aslında cüz cüz hatim videolarıda var onlarda güzel...Bende dinliyordum netten bir ara meali, gerçekten anlaşılır ve güzel okuyorlar ...inşallah istedigin olur benden destek istersen söylemen yeter ) yalnız özkanı etiketlemeden bu istegini görmez ) malum yogun insan

---> Yönetim Sohbet

Videolar bölümüne değilde Direk Kuran-ı Kerim Alt kategori olarak açılsa daha uygun olur.

olursa söylerim melek :) çok teşekkür ederim

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

melek sercan..

acılmasını ıstedıgınız kategorının ısmı - acıklaması ve nereye alt kategorı olacagını yazarsanız acabılırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri