Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

Forumda ki hiç bir KAPALI konuya yorum yapılmaz.

Çünkü karşı tarafa bir cevap hakkı doğuyor ve konu kapalı olduğundan o kişi yazamıyor.

Zaten adı üstünde kapalı yani geçerliliğini yitirmiş.

ali cimm biliyorsun tatildeydik telden girdiğim için kapalı konu olup olmadığını göremedim oke

bu arada geldık arkadaslar hahaha

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Selamlar Bir Önerim Olacak .. Bilmiyorum Daha Öncede Varmıydı ..

Bir Konu Okurken O Konu İçerisinde Kimlerin Olduğunu Konu Başında Görmek Mümkün Olabilir Mi ?

+ Konu içerisindeki Ziyaretçi Sayısı ile Nickler Görünecek

Örneğin ; InnoCence , bal_böceği ve ... 5 Ziyaretçi

c4hq6.png

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Eskiden hatırlıyorum öyle bir şey vardı galiba vbullettinde. Hala var mı bilmiyorum.. Konu görüntüleme seçeneklerinde vardı galiba kullanıcıların gezdigi konuları göster gibi. 2008 yılından kalma bir şey benimkisi. Güzel olabilir, özkan'ın bileceği iş. :)

---> Yönetim Sohbet

bu zaten olan birşey fakat her konuya gıren cıkanda ayrı ayrı sorgu olusturdugu ıcın sıteyı yavaslatıyor

sıte zaten c ok yuklu oldugu ıcın sıteyı yavaslatabılecek her turlu eklentı ve gereksız ozellıgı kapalı tutuyoruz.

---> Yönetim Sohbet

bu zaten olan birşey fakat her konuya gıren cıkanda ayrı ayrı sorgu olusturdugu ıcın sıteyı yavaslatıyor

sıte zaten c ok yuklu oldugu ıcın sıteyı yavaslatabılecek her turlu eklentı ve gereksız ozellıgı kapalı tutuyoruz.

hımm peki Teşekkürler :R

---> Yönetim Sohbet

Yeni hafta için,

-Haftanın Üyesi

-Haftanın Konuğu

Olmasını istediğiniz üyeler varsa yazabilirsiniz.

---> Yönetim Sohbet

daha oncede cenkle sorun olmustu zaten

o konuyu untumak amaclı dans etmek ıcın partner konusuna onu yazdım

karsılık olarak
Beyinsiz yüssüz akılsız kız amacı neyse :160:

bana yazdıgını bılıorum

sureklı aptal kelımesını kullanıor ve bana dıor

neyse [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] yetkılerı mı al gerekırse banla ben daha fazla cekemıcem

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Böyle şeyler için görevinizi bırakmayın, kimseyle iyi olmak zorunda degiliz hiçbirimiz...herkes herkese bayılmıyor, bize de neler yazılıyordur kimbilir bunları takmayın bence...her ortamda bizi sevmeyen ve bizimde sevmedigimiz insanlar olacak bunlar normal bunu sorun etme emine...

---> Yönetim Sohbet

ya melek abla adam yalancı cıkarıyor benı arkamdan sayıp sovuor sonra yaptıgına bak ıstemıorum gercekten

---> Yönetim Sohbet

Emine sen adminsin sper mod yada mod degil. O kadar emegin varken birakmak snada haksizlik.sacmalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri