Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Sercan avatarını kısaltıyosun ımzanı genısletıyosun ımzanı kucultuyosun avatarını uzatıyosun xD Uzunlukla arandaki sorunun ne senin moruk xD

---> Yönetim Sohbet

Haftanın Üyesi : Efsunkar
Konuk : Lal

açarmısınız arkadaslar konuları. Musait değilimde zahmet olmazsa

---> Yönetim Sohbet

Melek (Kontes) sundu bu ismi. Kendisiyle gorusmus girecekmiş konuk oldugu için.

---> Yönetim Sohbet

ozelkiz NICKINI kım banladı arkadaslar konu açılmamıs banlı uye.

maıl atmıs neden banlandım dıye cevap veremıyorum

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar bir kaç gun aktif olamayacagım haber vermek istedim belki nadiren girebilirim Hayırlı akşamlarr kendinize iyi bakın

---> Yönetim Sohbet

ozelkiz NICKINI kım banladı arkadaslar konu açılmamıs banlı uye.

maıl atmıs neden banlandım dıye cevap veremıyorum

Ben banladım sebebi ise ;

http://www.duslerforum.org/turkiyen...k-netten-kazanc-sistemi-t383410.html?t=383410

Şu konuda resmen forumun ortasında pazarlamacılık yapıyordu konuda msn, face herşey geçiyor ayrıca konuda '' Dünyadan haberler '' bölümündeydi çöpe aldım sildim banladım. Bence ban alması gerekiyor çünkü foruma neden üye olduğu belli yani bir katkısı olmaz varlığıda zarar olurdu.

Konusunu açamadım, nedeni ise dün gece banladım zaten sonra uyudum sabahta memleketimden niğdeye geldim bütün gün yoldaydım. Şimdi ancak girebildim konuyu açacaktım yazını gördüm konusunu yinede aç dersen yarın sabah hemen açarım senden haber bekliyorum üstad.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Bariz reklam yapmış link veremediği için de bana pm atın demiş (:)

---> Yönetim Sohbet

Ben banladım sebebi ise ;

http://www.duslerforum.org/turkiyen...k-netten-kazanc-sistemi-t383410.html?t=383410

Şu konuda resmen forumun ortasında pazarlamacılık yapıyordu konuda msn, face herşey geçiyor ayrıca konuda '' Dünyadan haberler '' bölümündeydi çöpe aldım sildim banladım. Bence ban alması gerekiyor çünkü foruma neden üye olduğu belli yani bir katkısı olmaz varlığıda zarar olurdu.

Konusunu açamadım, nedeni ise dün gece banladım zaten sonra uyudum sabahta memleketimden niğdeye geldim bütün gün yoldaydım. Şimdi ancak girebildim konuyu açacaktım yazını gördüm konusunu yinede aç dersen yarın sabah hemen açarım senden haber bekliyorum üstad.

tamam'dır. fakat konu mutlaka acın. zaten ban sebebı lınk olmasada. ancak ucretlı tanıtabılırler bu tarz konuları. sorun yok ~~

---> Yönetim Sohbet

merhaba pek değerli adminlerim ve süperlerim.

gördum ki onlıne oyunlar bolumunde 1 konu lu bolumler var her bolumde en az 15 konu olmalı.

http://www.duslerforum.org/online-oyunlar-forum-f83.html

siz degerlı admınlerım buralardan bır yer secıp dolduraca kdıye dusunuyorum gorev bolumu yapmıyorum gonullu herkes bos yerlerden secsın 15 konu yeter çalıntı yapın dıger forumlardan.

katılım olmazsa rencıde ıle gorev verecegım :p saygılar

---> Yönetim Sohbet

Çok zor yaa rastgele kopyaladım birkaç konu hiç bilgim yok o konularda xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri