Banlı bir üyenin foruma giriş yapamayacağını kim söyledi size.
Giriş yapar ama forumu hiç bir türlü görüntüleyemez.
O çocugun defteri bu forumda kapandı. Hiç bir türlü hiç bir nickle hiç bir zaman bu forumun içerisine giremicek.
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]banlı bir üyenin forumda hiçbir konuyu göremeycegini bizde biliyoruz...ama nasıl oluyorda o banlandıktan sonra hakkında konuşulanlardan haberdar gibi gelip özellikle onun banlanmasına sevinen insanlara küfür edebiliyor bunuda bi düşünmek lazım...bu başka bir konu
Herkes önce bir sakin olsun. Böyle gerizekalı insanlar her yerde var maalesef.
Birgül sen artık bu konu hakkında yorum yapma. Gözümüzle görüyoruz onun olduğunu hale geçmiş buraya o değilmiş diyorsun yönetim odasına onun laflarını taşıyorsun.
Yönetim olarak sakinlik günü. Kimse telaş yapıp sohbette falan konuyu uzatmaya ona laf çarpıtmaya devam etmesin.
Şu an için herşey yolunda. Kapattık konuyu.
Hepinizi seviyoruz. İyi forumlar.
Nasıl hallediyosanız halledin bu sacmalıgı biz burda coluk cocuga maskara olacak değiliz milletin anasına kendisine küfür ederek adammı sanıyo kendini bu? üyeligi admin onaylı mı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın daha neyi bekliyosunuz ? gelmişinden geçmişinden başlatmasın...Ben kendime küfür ettirmem !
TT olayı çözülmüştür. bir daha aynı şeyi yapamaz.. okur görur ama yazamaz.
bu nasıl bir konuşma tarzıdır.
Nasıl hallediyosanız halledin bu sacmalıgı biz burda coluk cocuga maskara olacak değiliz. ?
biz zevk mi alıyoruz küfür yemekten ??
yada müsademi ediyoruz küfür etmesine ? lütfen daha yapıcı şeylerle gelin rahatsızlıgınız var ise. çıkış yapın düzelince girersiniz. kimse zevk almıyor.
ihmalde yok. ip banlı zaten msnden arkadaslarına falan gırdırıyordur gecıcı bırsey bu. kımse kendıne kufur ettırmez. bu tur tepkıler yerıne mantıklı fırıklerle gelın sorun varsada cıkıs yapın rahatsız olmayın.
busra35 Nickli Arkadaş Sizi Kandirmaya CaLışıyor ! Diğer Nickleri ozgurctnky and busra35 Hepsi Ayni Kişi !! YermiyiZ BiZ ? YemeyiZ TabiKi !!
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.