Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Herkes önce bir sakin olsun. Böyle gerizekalı insanlar her yerde var maalesef.

Birgül sen artık bu konu hakkında yorum yapma. Gözümüzle görüyoruz onun olduğunu hale geçmiş buraya o değilmiş diyorsun yönetim odasına onun laflarını taşıyorsun.
Yönetim olarak sakinlik günü. Kimse telaş yapıp sohbette falan konuyu uzatmaya ona laf çarpıtmaya devam etmesin.

Şu an için herşey yolunda. Kapattık konuyu.

Hepinizi seviyoruz. İyi forumlar.

---> Yönetim Sohbet

Banlı bir üyenin foruma giriş yapamayacağını kim söyledi size.

Giriş yapar ama forumu hiç bir türlü görüntüleyemez.

O çocugun defteri bu forumda kapandı. Hiç bir türlü hiç bir nickle hiç bir zaman bu forumun içerisine giremicek.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]banlı bir üyenin forumda hiçbir konuyu göremeycegini bizde biliyoruz...ama nasıl oluyorda o banlandıktan sonra hakkında konuşulanlardan haberdar gibi gelip özellikle onun banlanmasına sevinen insanlara küfür edebiliyor bunuda bi düşünmek lazım...bu başka bir konu

Forum İçerisini Görüntüleyemez Diyorsunuz Peki Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yap Bölümünde Onunla İlgili Yorum Yazan Kişileri Biliyor Ve Farklı Hesaplardan Öc Alır Gibi Etiketleyip Yorumlar Yazabiliyor

Nasıl Oluyor Bu ? Merakımı Mazur Görün :s

---> Yönetim Sohbet

Mesela biz seni banladık.

Sen geldin kullanıcı adını ve şifreni girdin online oldun fakat pat karşına hata çıkar. Forumu kesinlikle göremezsin ama online gözükürsün.
Forumdan biri için isim vermeden konusuna yazılanları misafir olarakta görebilir.

---> Yönetim Sohbet

Doğru O da Bir İhtimal .. Kafam Allak Bullak Oldu :s 2 Gündür .. Küfür Yiyenlerden Biri Olarak :R

Tepkim normal yani . Neyse Siz Gerekeni Yapıyorsunuzdur Zaten

---> Yönetim Sohbet

Herkes önce bir sakin olsun. Böyle gerizekalı insanlar her yerde var maalesef.

Birgül sen artık bu konu hakkında yorum yapma. Gözümüzle görüyoruz onun olduğunu hale geçmiş buraya o değilmiş diyorsun yönetim odasına onun laflarını taşıyorsun.
Yönetim olarak sakinlik günü. Kimse telaş yapıp sohbette falan konuyu uzatmaya ona laf çarpıtmaya devam etmesin.

Şu an için herşey yolunda. Kapattık konuyu.

Hepinizi seviyoruz. İyi forumlar.

olaya beni bulaştıran sensin yorum yapma diyen sensin.
ve bu sitede üye olduğum sürece yorum yapma hakkına sahibim.

Sana karşı sakin olmaya çalıştıkça senin yaptığına bak.

---> Yönetim Sohbet

Nasıl hallediyosanız halledin bu sacmalıgı biz burda coluk cocuga maskara olacak değiliz milletin anasına kendisine küfür ederek adammı sanıyo kendini bu? üyeligi admin onaylı mı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın daha neyi bekliyosunuz ? gelmişinden geçmişinden başlatmasın...Ben kendime küfür ettirmem !

bu nasıl bir konuşma tarzıdır.

Nasıl hallediyosanız halledin bu sacmalıgı biz burda coluk cocuga maskara olacak değiliz. ?

biz zevk mi alıyoruz küfür yemekten ??

yada müsademi ediyoruz küfür etmesine ? lütfen daha yapıcı şeylerle gelin rahatsızlıgınız var ise. çıkış yapın düzelince girersiniz. kimse zevk almıyor.
ihmalde yok. ip banlı zaten msnden arkadaslarına falan gırdırıyordur gecıcı bırsey bu. kımse kendıne kufur ettırmez. bu tur tepkıler yerıne mantıklı fırıklerle gelın sorun varsada cıkıs yapın rahatsız olmayın.

---> Yönetim Sohbet

bu nasıl bir konuşma tarzıdır.

Nasıl hallediyosanız halledin bu sacmalıgı biz burda coluk cocuga maskara olacak değiliz. ?

biz zevk mi alıyoruz küfür yemekten ??

yada müsademi ediyoruz küfür etmesine ? lütfen daha yapıcı şeylerle gelin rahatsızlıgınız var ise. çıkış yapın düzelince girersiniz. kimse zevk almıyor.
ihmalde yok. ip banlı zaten msnden arkadaslarına falan gırdırıyordur gecıcı bırsey bu. kımse kendıne kufur ettırmez. bu tur tepkıler yerıne mantıklı fırıklerle gelın sorun varsada cıkıs yapın rahatsız olmayın.

adıma küfürlü nick alınmış ve agıza alınmayan küfürler yazılmış biri olarak sert konuşmam normal biz sizi nasıl her türlü konuşmanızda alttan alıyorsak sizde alın biraz, herkesin sinirlenmesi normal bizimki anormal mi? kusura bakmayın o küfür bana edildi yapıcı olamıcam...o an bunları yazmak istedim ve yazdım 1 yıldır buradayız gelip beni azarlayacagına sende biraz yapıcı davranabilirdin...ama dogru ya siz sinirlenebilirsiniz biz sinirlenemeyiz küfürde yesek alttan almak zorundayız...eyvallah...ayrıca her sert tepki gösterdigimizde cıkışı göstermenize gerek yok cıkışın yerini biliyoruz...bilmiyorsakda sayenizde ögrenmiş olduk...size ihmal ediyorsunuz diyende yok öyle düşünseydim onuda yazardım zaten...cümleten hayırlı cumalar Allaha emanet olun...Bürgül o t.t ye de selam söyle oldu mu..bi tarafına kına yaksın şimdi

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/busra35-df-bota-yakalandi-t447716.html?t=447716

busra35 Nickli Arkadaş Sizi Kandirmaya CaLışıyor ! Diğer Nickleri ozgurctnky and busra35 Hepsi Ayni Kişi !! YermiyiZ BiZ ? YemeyiZ TabiKi !!

busra35 ve ozgurctnky arkadaşmış http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=3894700&postcount=7

Ozgur http://www.duslerforum.org/merhaba-t446316p4.html?t=446316&page=4

Merhaba Ben Özgür... 18 Yaşındayım. Denizli'de yaşıyorum. Forumu bir arkadaşım sayesinde buldum. İyikide bulmuşum diye düşünüyorum

Şimdiden memnun oldum. Herkese iyi forumlar...

Büşra http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=3894622&postcount=1

Merhaba iyi akşamlar ben Büşra 19 Yaşındayım. Başak burcuyum. İzmir Bornova doğumluyum İstanbul Beyoğlu'nda yaşıyorum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. ultrAslan İstanbul üyesiyim... Foruma bir arkadaşımın önerisi ile geldim. Umarım girmeye ve bişeyler paylaşmaya vakit bulabilirim

Aynı Kişi Olarak Bota Yakalanıyorlar

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Arkadaşıymış daha dogrusu komşusu. Aynı bilgisayardan giriş yapmış.
Birazdan konusunuda açacak.

---> Yönetim Sohbet

xD

Memleket izmir demiş yaşadığı şehir denizli.

Benim fikrimi soracak olursan sallıyo ikiside kendisi :)

---> Yönetim Sohbet

bu gün yazıyım yarın unuturum :D

yarın yazlığğa gidiyorum.
iyisiniz hadi uzun bir süre kafanızı şişirmiycem :D

ve orada netim çekmiyor. yine bilgisayırı yanıma alıcam.
çatıya çıkar düşe düşe girmeye çalışırım :D

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Yönetimden Kim Var Acaba ??

Biri yeni onay bekleyen üyeye bakabilir mi ?

NihilVerum

Profilimde Gördüm de :s İnsan Şüphe etmeden duramıyor :s

Şüphe etmemde normal küfür yiyenlerden biri olarak :R

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri