Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Nick değil, imza yarışması değilmiydi ? [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION].

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

imzamıydı bilmiyorum işte hangisiydi) yaşlılık idare edin...hafta başında açsak konuyu iyi olur sanki [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

imzamıydı bilmiyorum işte hangisiydi) yaşlılık idare edin...hafta başında açsak konuyu iyi olur sanki [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

2 Haziran' da bitirmiştik bir önceki yarışmayı üstünden 10 gün kadar geçsin istiyorum. Haftasonu hallederiz. Detaylarıda konuşuruz.

---> Yönetim Sohbet

tamam..ben sen hemen ardından yaparız dedin diye hatırlatayım dedim..konuşuruz sonra

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] kürtaj konusunu kapattım...yeter uzadı iyice...biri sussa digeri devam ediyor..ne kadar uzattılar ya 6 sayfa yorum olmuş konuyla alakası bile yok herkes birbirine laf söylüyor...kimse altta kalmıyor kapattım zaten kimsenin uyarıyı dikkate alacagı yok..

---> Yönetim Sohbet

Açtım. gündem olan bır konu kapatmak cozum degıl ınsanlar tabıkı tartısıcak sorun cıkartanı banlarsınız 24 saat devam etmez

ama tartısma bolumlerınde gundem konuları kılıtlı tutmayın forumun anlamı kalmaz.

huzur bozanları durdurun kısa sure yeter

saatlıkte ban atabılırsınız

örn banlarsınız 2 saat sonra acarsınız

---> Yönetim Sohbet

daha öncede kapattık diye hatırlıyorum bu tür konuları...o yüzden kapattım..madem açıldı yazdıgım son mesaj silinseydi bari...kilitliyorum diye yazmıştım..yada ben bakayım duruyorsa sileyim

---> Yönetim Sohbet

daha öncede kapattık diye hatırlıyorum bu tür konuları...o yüzden kapattım..madem açıldı yazdıgım son mesaj silinseydi bari...kilitliyorum diye yazmıştım..yada ben bakayım duruyorsa sileyim

keşke bu yorumu önce bakıp yazsaydın..

eşşek değilim düzenledim zaten :)

---> Yönetim Sohbet

Bir süre aktif olamıcam...forum size emanet arkadaşlar...eger önümüzdeki hafta haftanın konusunu açmamış olursam ilgilenmek isteyen varsa konuyu benim yerime açabilir...Tekrar görüşmek üzere hayırlı geceler

---> Yönetim Sohbet

iyi geceler ablacım..haftanın konusunu neye gore belırlıyorsun fıkır verırsen ben acmak ısterım

---> Yönetim Sohbet

iyi geceler ablacım..haftanın konusunu neye gore belırlıyorsun fıkır verırsen ben acmak ısterım

aslında ilk zamanlar gündemi takip etsem diye düşündüm..sonra aynı konular haber ve tartışma bölümünde açılıyor diye vazgectim...yani aklımıza takılan sorular tartışmak istedigimiz konular fikir almak istedigimiz herşey olabilir...aklından gecen herhangi bir konu olabilir kısıtlama yok...istedigin gibi açabilirsin

---> Yönetim Sohbet

bana bırakırsan ortalık karısır :) neyse bır haftam var gelmezsen guzel bır konu bulurum ablacım

---> Yönetim Sohbet

Tamamdır Ablası) cıkıyorum o zaman....duruma göre bakarsınız iyi geceler Allaha emanet ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri