Trafiğe göre değişirim. Trafiği arkama almamak için karşı kaldırıma geçerim..
İlahi bu aşırı iyimser tahmininiz beni çok güldürdü hahahaYani Gönlü güzel,kendi güzel insanları görebilmek için karşı kaldırıma geçiyorsunuz.
Yolda yürürken çok agresif oluyorum ben yolumu değiştirmem ama başkalarını bilemiyorum p
Peki yol kapalı ise durum nolacak?. Dönen dönsün,ben dönmem yolumdan mı Diyorsunuz?.:2:
Çok aceleniz var.Yürüyorsunuz kaldırımda olabildiğince hızlı bir şekilde.Fakat aniden gördünüz ki bir garip zavallı kumru yem bulmuş yemeye çalışıyor.Ve siz ilerlerseniz ürkecek,inanılmaz efor sarfederek uçacak. Tekrar bir daha yem ya bulacak ya da bulamıyacak işte tam bu anda ne yaparsınız.?.banane der devam edermisiniz?,yoksa, ne yaparsınız?.:105:
Not. Biliyorsunuz kumrular zayıf,ürkek,savunmasız ve narin hayvanlardır.Genelde bulmuş oldukları bir yiyeceği bile başkaları kapar ellerinden
bir hayvanın aç kalmasına neden olacak kadar bir acelem olamaz kımıldasam uçup yemini kaybedip benim yüzümden aç kalcaksa yemi yiyene kadar beklerim
Merhaba. Yorumunuz o kadar güzel, o kadar zarif ve o kadar hassas olmuş ki; dilim tutuldu. Nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Biz kendimizi hassas bilirdik. Ama yaradan ne hassas insanlar yaratıyormuş, sayenizde gördük.
Keşke bir yerde tanışsakta bu kuşları beraber beklesek. evet gerçekten hoş olurdu. Hem beklemek ,hem tanışmak. Saygılarley:ley:ley:
Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız
yorumumu begenmenize çok sevindim ama insan olarak yapmamız gereken bu bence çok teşekkür ediyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.