Yolunuzu değştirmek

---> Yolunuzu değştirmek

Trafiğe göre değişirim. Trafiği arkama almamak için karşı kaldırıma geçerim..

---> Yolunuzu değştirmek

Yolda yürürken çok agresif oluyorum ben yolumu değiştirmem ama başkalarını bilemiyorum :pp

---> Yolunuzu değştirmek

gereksiz yere çok fazla konuşan insanı görduysem değıl karşı kaldırımı sokağı değiştirıorumm

---> Yolunuzu değştirmek

Çok aceleniz var.Yürüyorsunuz kaldırımda olabildiğince hızlı bir şekilde.Fakat aniden gördünüz ki bir garip zavallı kumru yem bulmuş yemeye çalışıyor.Ve siz ilerlerseniz ürkecek,inanılmaz efor sarfederek uçacak. Tekrar bir daha yem ya bulacak ya da bulamıyacak işte tam bu anda ne yaparsınız.?.banane der devam edermisiniz?,yoksa, ne yaparsınız?.:105:

Not. Biliyorsunuz kumrular zayıf,ürkek,savunmasız ve narin hayvanlardır.Genelde bulmuş oldukları bir yiyeceği bile başkaları kapar ellerinden

bir hayvanın aç kalmasına neden olacak kadar bir acelem olamaz kımıldasam uçup yemini kaybedip benim yüzümden aç kalcaksa yemi yiyene kadar beklerim

---> Yolunuzu değştirmek

bir hayvanın aç kalmasına neden olacak kadar bir acelem olamaz kımıldasam uçup yemini kaybedip benim yüzümden aç kalcaksa yemi yiyene kadar beklerim

Merhaba. Yorumunuz o kadar güzel, o kadar zarif ve o kadar hassas olmuş ki; dilim tutuldu. Nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Biz kendimizi hassas bilirdik. Ama yaradan ne hassas insanlar yaratıyormuş, sayenizde gördük.
Keşke bir yerde tanışsakta bu kuşları beraber beklesek. evet gerçekten hoş olurdu. Hem beklemek ,hem tanışmak. Saygılar:eek:ley::eek:ley::eek:ley:

Son düzenleme:
---> Yolunuzu değştirmek

Merhaba. Yorumunuz o kadar güzel, o kadar zarif ve o kadar hassas olmuş ki; dilim tutuldu. Nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Biz kendimizi hassas bilirdik. Ama yaradan ne hassas insanlar yaratıyormuş, sayenizde gördük.
Keşke bir yerde tanışsakta bu kuşları beraber beklesek. evet gerçekten hoş olurdu. Hem beklemek ,hem tanışmak. Saygılar:eek:ley::eek:ley::eek:ley:

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız

yorumumu begenmenize çok sevindim ama insan olarak yapmamız gereken bu bence çok teşekkür ediyorum

---> Yolunuzu değştirmek

Yolumuzu değiştirmek. Evet bu çok zor bir şey. Hayatta birilerine, insanlara doğruları anlattığınız zaman, insanlar bu anlattıklarınızı kontrol edip, en azından biraz düşünecekler ve yanlışlarını düzeltecekler diye biliyorduk. Doğruların her zaman kabul göreceğini zannediyorduk. Ama gördük ki çok yanılmışız. İnsanımız yanlışları daha çok seviyor.
Neden böyle, bilmiyorum. Çıkarlar etkili olabilir mi, Belki. Yani bir şey isbatlanırsa, yanlış olduğu fiziken gösterilirse insanlar neden inat eder?, neden ben yanılmışım demez?, hep bir muamma. Belki biz yanılıyoruz dediğimizde yine kimseden tık çıkmıyor. Evet kardeşim, siz bu nedenlerden dolayı yanlışsın demiyor. Gözler görmüyor, kulaklar işitmiyor. insanlar bir teyp, bir kaset olmuş, son sesle bangır-bangır, kendi bildiklerini çalıyorlar. Bendeniz birbirimizi işitmeyi, duymayı çok arzu ediyorum. Birisi yanlış olanı söylesin, bizde doğru yürüyelim. Yani hep beraber yürüyelim doğruluk yolunda. Ben bütün insanlarımı seviyorum. Ama yanlış, ama doğru. Keşke onlarda bizi sevseler. Güzel güzel konuşabilsek, evet konuşabilmek, benim ülkemin insanı ile hakikaten çok zor. Biz doğru olan yol için ,hemen yolumuzu değiştiririz. Siz ne dersiniz bilemem. Saygılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri