Yolunuzu değştirmek

mavikalem34

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
yolda ,kaldırımda yürüyorsunuz.birden dikkatinizi bir şey çekti,bir şey gördünüz.Ve yürüdüğünüz değiştirip başka bir yere(karşı kaldırıma) gittiniz.
Acaba ne görürseniz,yürüdüğünüz yolu değiştirirsiniz?.Saygılar güzel kardeşlerim.:106:

---> Yolunuzu değştirmek

Afedersiniz, kopek gordugumde yolumu degistiririm sevmesigimden degil korktugumdan.

---> Yolunuzu değştirmek

Yoluma bakarım ...ama kavga eden bir topluluk varsa uzaklaşırım tabiki

---> Yolunuzu değştirmek

Çok aceleniz var.Yürüyorsunuz kaldırımda olabildiğince hızlı bir şekilde.Fakat aniden gördünüz ki bir garip zavallı kumru yem bulmuş yemeye çalışıyor.Ve siz ilerlerseniz ürkecek,inanılmaz efor sarfederek uçacak. Tekrar bir daha yem ya bulacak ya da bulamıyacak işte tam bu anda ne yaparsınız.?.banane der devam edermisiniz?,yoksa, ne yaparsınız?.:105:

Not. Biliyorsunuz kumrular zayıf,ürkek,savunmasız ve narin hayvanlardır.Genelde bulmuş oldukları bir yiyeceği bile başkaları kapar ellerinden

---> Yolunuzu değştirmek

Çok aceleniz var.Yürüyorsunuz kaldırımda olabildiğince hızlı bir şekilde.Fakat aniden gördünüz ki bir garip zavallı kumru yem bulmuş yemeye çalışıyor.Ve siz ilerlerseniz ürkecek,inanılmaz efor sarfederek uçacak. Tekrar bir daha yem ya bulacak ya da bulamıyacak işte tam bu anda ne yaparsınız.?.banane der devam edermisiniz?,yoksa, ne yaparsınız?.:105:

Not. Biliyorsunuz kumrular zayıf,ürkek,savunmasız ve narin hayvanlardır.Genelde bulmuş oldukları bir yiyeceği bile başkaları kapar ellerinden

Değiştirirm yolumu

---> Yolunuzu değştirmek

psikolojik testmi bunlar ? :)

o anda onu düşünemem sanırım geçerim direkt...

---> Yolunuzu değştirmek

Sevdiğim kisiyi görürsem, sevmediğim kisiyi görürsem değiştiririm.

---> Yolunuzu değştirmek

Neden böyle testmi diye düşündünüz?. Biraz lütfedermisiniz? anlayalım.Sağolun.:2:

Şimdi şöyle sevgili forumdaşım bazı testlerde insanların kişiliklerini veya içinde gizli barındırdıkları bilgileri ortaya çıkarıyor insanların karakterlerini ve ruhsal durumlarını aydınlatmada yardımcı olan bu testlerin güvenirliliği hakkında fazla bilgim yok bazen sadece eğlenceli olabiliyor onun için sordum mesela yolda geçerken diye sorduğunuzda o yolda geçerken diye söylediği sosyal çevremizi sorgulamış oluyor.

---> Yolunuzu değştirmek

Şimdi şöyle sevgili forumdaşım bazı testlerde insanların kişiliklerini veya içinde gizli barındırdıkları bilgileri ortaya çıkarıyor insanların karakterlerini ve ruhsal durumlarını aydınlatmada yardımcı olan bu testlerin güvenirliliği hakkında fazla bilgim yok bazen sadece eğlenceli olabiliyor onun için sordum mesela yolda geçerken diye sorduğunuzda o yolda geçerken diye söylediği sosyal çevremizi sorgulamış oluyor.

Teşekkür ediyorum açıklamanız için.Bu forumdaki amaç zaten insanların bilgilerini tamamlaması ve birbirimizi tanımamız.Dediğiniz gibi test filan yok.
Ben kıyamam bu zarif kumrulara.İşim ne kadar acil olursa olsun derhal karşı kaldırıma geçerim.Ürkmesinler,rahatsız olmasınlar diye.Ama bazen biz kaldırım değitirirken bile birisi gelir pat pat diye neredeyse hayvanlara basarak gider. O anda donar kalırım.Hayvanın belkide o günkü tek yiyeceği elinden gitmiştir.O insanı parçalamak gelir içimden.Hemde benim gibi hayatında hiç kavga dahi etmemiş birisi iken.Cevabınız için teşekkür ediyorum.:106:sizin için bunlar.

---> Yolunuzu değştirmek

Görmek istemediğim biri geliyorsa karşıdan, yolumu değiştiririm.

---> Yolunuzu değştirmek

görmek istemedigim birini gördügümde karsıya geçerim sağ tarafsaysa sol tarafa bakarak giderim garanti olması icin xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri