ne yiycem milletin parasını bana ne.... dilenciye falan veririm
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Eyl 2008 #61 ne yiycem milletin parasını bana ne.... dilenciye falan veririm
İnci 1907 Prenses 23 Ara 2008 #64 büyük miktarsa karakol ama az ise ve cevremde dilenci varsa verrim yoksa at cebe
bitli_pire Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #65 ---> Yolda para bulsan ne yaparsın? kucuk bır mıktar (5-10)lıra olunca sorun degıl de yuksek mıktar olunca ısler degısır en azından karakola bırakırım
---> Yolda para bulsan ne yaparsın? kucuk bır mıktar (5-10)lıra olunca sorun degıl de yuksek mıktar olunca ısler degısır en azından karakola bırakırım
bitli_pire Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #66 ---> Yolda para bulsan ne yaparsın? yanlıs anlasılmasın kolumu sıyaha boyayıp ustune bırakmam
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #67 ---> Yolda para bulsan ne yaparsın? Hiç eğilip alamam
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 May 2016 #68 ---> Yolda para bulsan ne yaparsın? karakol Son düzenleme: 10 May 2016
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 May 2016 #70 ---> Yolda para bulsan ne yaparsın? Karakola götürürüm
ParadokS Kayıtlı Üye 9 May 2016 #71 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Haram Değildir, Harcarım.
D DenizTendik Banned 9 May 2016 #72 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Haramdır, harcayamam.
MertCanBey Kayıtlı Üye 9 May 2016 #73 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Karakola götürürüm
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 10 May 2016 #74 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Karakola götürürüm.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 10 May 2016 #75 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Karakola götürürüm
Araf Bayan Üye 10 May 2016 #76 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Karakola götürmek mantikli.
souvvenir Bayan Üye 10 May 2016 #77 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Kendi ihtiyacım olmadığı taktirde fakir fukaraya bağışlardım şahsen..
---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Kendi ihtiyacım olmadığı taktirde fakir fukaraya bağışlardım şahsen..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 May 2016 #78 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? etrafa bakarım sorrarım kımse sahıplenmıyorsa karakola gotururum
---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? etrafa bakarım sorrarım kımse sahıplenmıyorsa karakola gotururum
H HaDeS Kayıtlı Üye 11 May 2016 #79 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Diğer (Belirtiniz) üzerine basar gecerim :1202bu0:
---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? Diğer (Belirtiniz) üzerine basar gecerim :1202bu0:
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 May 2016 #80 ---> Yolda Yürürken Yüklü Miktarda Para Bulsanız Ne Yaparsınız ? karakola teslim ederim