ruh haLime gre dei$ir... meseLa $uan yapsa tüküRüRüm suratıNa xD
hegele:26 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2009 #83 ilk baş ben olmez sağ kalırsan halin kalırsa sonrada sen derdimmm
ZEYNEP__ Bayan Üye 1 Ara 2009 #85 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? nones' Alıntı: Hayatımda en nefret ettigim davranışlardan biridir. Çok kötü bir şekilde azarlarım yapan kişiyi. Genişletmek için tıkla ... aynenn...
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? nones' Alıntı: Hayatımda en nefret ettigim davranışlardan biridir. Çok kötü bir şekilde azarlarım yapan kişiyi. Genişletmek için tıkla ... aynenn...
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eyl 2012 #86 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Birşey yapmazdım.
' Beşiktaşk Bayan Üye 27 Eyl 2012 #87 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? nefret ederim kokusundan . Sadece sinirli bi bakış atardım heralde bunun için muhattap olmaya gerek yok
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? nefret ederim kokusundan . Sadece sinirli bi bakış atardım heralde bunun için muhattap olmaya gerek yok
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 27 Eyl 2012 #88 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Niye Böyle yaptı diye konuşurdum, anlamaya çalışırdım.. aynı tavra devam ederse tekme tokat dalardım..
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Niye Böyle yaptı diye konuşurdum, anlamaya çalışırdım.. aynı tavra devam ederse tekme tokat dalardım..
Heretic. Erd Bayan Üye 28 Eyl 2012 #89 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Ruh halime bağlı ama büyük ihtimal söverim.
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Ruh halime bağlı ama büyük ihtimal söverim.
kaff Kayıtlı Üye 28 Eyl 2012 #90 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? yüzüne karşı os.rurum ben de..
Elsa Bayan Üye 28 Eyl 2012 #91 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? İyi de yolda giderken durduk yere biri neden sigara dumanını yüzüme üflesin xD
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? İyi de yolda giderken durduk yere biri neden sigara dumanını yüzüme üflesin xD
AySe^^ Bayan Üye 28 Eyl 2012 #92 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Öksürmekten bişey yapamazdım herhalde.:d
Buğra1 Kayıtlı Üye 28 Eyl 2012 #93 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Bayansa takip ederim Erkekse uzaklaşırım oradan
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Bayansa takip ederim Erkekse uzaklaşırım oradan
Director23 Banned 28 Eyl 2012 #94 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Bir şey yapmazdım.
D DjSterimar Banned 2 Eki 2012 #95 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Çok sinirli bir ruh hâlim varsa bir tane vurup niye diye sorardım. Normal bir ruh hâlin deysem bir daha olmasın derdim.
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Çok sinirli bir ruh hâlim varsa bir tane vurup niye diye sorardım. Normal bir ruh hâlin deysem bir daha olmasın derdim.
psychosea Kayıtlı Üye 2 Eki 2012 #96 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? Kusarım herhalde
Capriss Bayan Üye 27 Eki 2012 #97 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? bağarırdım direk
G gizliozne Bayan Üye 27 Eki 2012 #98 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? öksürür aptal derim . 1 2 kere geldi başıma :M
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? öksürür aptal derim . 1 2 kere geldi başıma :M
FlanteDivinita Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #99 ---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? benim de elimde varsa ben de onun yüzüne üflerim , yoksa çeker giderim
---> Yolda Giderken Biri Sigara Dumanını Yüzünüze Üflese ? benim de elimde varsa ben de onun yüzüne üflerim , yoksa çeker giderim