Sewde
Bayan Üye
- Kanka bi kız buldum nabayım ?
+ ATV
Kızlar 2'ye ayrılır;
1- Saçlarıyla kendine bıyık yapanlar
2- Doğuştan şanslı olanlar
Oruç Tutmadım Diye Fakirin Birine Fitre Verdim Gitmiş Son Model Ferrari Almış.
-Ali Ağaoğlu
Benim dediğim:
Baba bana bi 50 lira versene.
Babamın anladığı:
Baba evi benim üstüme yapalım, arabayı da yeter sürdüğün *** onu da ver.
Balıklar oruç tutsun diye yem vermedim gizli gizli su içmiş pez***enkler
İçtiğim 19 litre suyun bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi damacana ilan ediyorum
Kızlar yolda yürürken , yakışıklı biriyle çarpişinca " önemli değil" tipsiz biri ile çarpisinca " önüne baksana ****" diyorlar..
Ben küçükken ramazanı sadece kışın olan bi şey sanıyordum. Küçükken de malmışım demek ki.
Normalde :
- Ezan kaçta okunuyo?
+ Ne bileyim lan imam mıyım ben
Ramazanda:
- Ezan kaçta okunuyor
+ 4 saat 25 dakka 45 saniye
Davulcuya "abi feyste hep senden bahsediyorlar" dedim, "he he hadi bakalım" dedi.. anladıysa Allah belamı versin. ( Anladınız mı ?)
Bir tane " oruçlu musun?" yerine " oruç musun?" diyen insana daha denk gelirsem cevabım " hayır, ben zekat. bu da arkadaşım namaz." olacak
Eve gelen misafirin ”tuvalet var
mıııı?” demesine ayar oluyorum. Yok biz poşete edip karşı apartman’ın çatısına sallıyoruz.
Dedem bir keresinde sevgilisine kızıp güvercini duvara fırlatmış tabi o zamanlar telefon yok.
Şu sivrisinekler kan değil de yağ emseydi
şimdiye kadar bi çok hanım kızımız manken
olmuştu.
Manitayla gezerken '' abi gül alır mısın '' diyen çocuk gitsin diye '' Gül'e gül verilir mi '' dedim. Manita bir kez daha aşık oldu ama bunların hepsi fakirlik..
:I xD :I
+ ATV
Kızlar 2'ye ayrılır;
1- Saçlarıyla kendine bıyık yapanlar
2- Doğuştan şanslı olanlar
Oruç Tutmadım Diye Fakirin Birine Fitre Verdim Gitmiş Son Model Ferrari Almış.
-Ali Ağaoğlu
Benim dediğim:
Baba bana bi 50 lira versene.
Babamın anladığı:
Baba evi benim üstüme yapalım, arabayı da yeter sürdüğün *** onu da ver.
Balıklar oruç tutsun diye yem vermedim gizli gizli su içmiş pez***enkler
İçtiğim 19 litre suyun bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi damacana ilan ediyorum
Kızlar yolda yürürken , yakışıklı biriyle çarpişinca " önemli değil" tipsiz biri ile çarpisinca " önüne baksana ****" diyorlar..
Ben küçükken ramazanı sadece kışın olan bi şey sanıyordum. Küçükken de malmışım demek ki.
Normalde :
- Ezan kaçta okunuyo?
+ Ne bileyim lan imam mıyım ben
Ramazanda:
- Ezan kaçta okunuyor
+ 4 saat 25 dakka 45 saniye
Davulcuya "abi feyste hep senden bahsediyorlar" dedim, "he he hadi bakalım" dedi.. anladıysa Allah belamı versin. ( Anladınız mı ?)
Bir tane " oruçlu musun?" yerine " oruç musun?" diyen insana daha denk gelirsem cevabım " hayır, ben zekat. bu da arkadaşım namaz." olacak
Eve gelen misafirin ”tuvalet var
mıııı?” demesine ayar oluyorum. Yok biz poşete edip karşı apartman’ın çatısına sallıyoruz.
Dedem bir keresinde sevgilisine kızıp güvercini duvara fırlatmış tabi o zamanlar telefon yok.
Şu sivrisinekler kan değil de yağ emseydi
şimdiye kadar bi çok hanım kızımız manken
olmuştu.
Manitayla gezerken '' abi gül alır mısın '' diyen çocuk gitsin diye '' Gül'e gül verilir mi '' dedim. Manita bir kez daha aşık oldu ama bunların hepsi fakirlik..
:I xD :I
Son düzenleme: