Yitirilen

---> Yitirilen

Kitaplara dalar giderim.ama kendimden hayri kestigim zaman

Bendede var bu. Seni tanımak güzeldi Sezen :)

---> Yitirilen

yerim seni :D
fotorafa bakk :D

elmas gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:174::174::174::174: sen yaparsinda ben yapmammi xD
Başlığı değiştirmemi istermisiniz?
birzahmet sercan abicim..Sezenin Sofrasina Hosgeldiniz olabilir xD:106::106::106:

Kitaplara dalar giderim.ama kendimden hayri kestigim zaman

Bendede var bu. Seni tanımak güzeldi Sezen :)

tesekkurlerrrr....hepimizde benzer birseyler var; anlamak ve yasamak onemli olan :)

zeynepte nerden çıktı ya sezer diyecektim, aramıza tekrar hoş geldin sezencim :D

:50::50::50: hos gordum:2:

---> Yitirilen

Sende inatcisin vazgecmiyorsun sormadan sorgulamadan mahkum ediyorsun. Sana affetmek yakısır yakısır diyolar.. duymuyor duymazdan geliyorsun.senin ekseninde dönüyorsa dünyaa yasanan hiçbirşeyi sorun etmiyorsun.. söyle bitennnn bi asktan elde baska ne var??

tasın altınaa beraber koyduk elimizi..
beraber verdik hatirla iyi sözlerimizi..
sonu olmayan yolda yürümüşüz meger
dalga silmiş sahilden izlerimizi.

nAdyA&Yitirilen..

---> Yitirilen

Sende inatcisin vazgecmiyorsun sormadan sorgulamadan mahkum ediyorsun. Sana affetmek yakısır yakısır diyolar.. duymuyor duymazdan geliyorsun.senin ekseninde dönüyorsa dünyaa yasanan hiçbirşeyi sorun etmiyorsun.. söyle bitennnn bi asktan elde baska ne var??

tasın altınaa beraber koyduk elimizi..
beraber verdik hatirla iyi sözlerimizi..
sonu olmayan yolda yürümüşüz meger
dalga silmiş sahilden izlerimizi.

nAdyA&Yitirilen..

kardesim....... nasilsin :) hangi sarki bilmiyorum ama bizi ne guzelde anlatmis:19::106::106::106: Sezenin:174::106::106: ozledim TOPRAGIMI.

Selamlar birtanem:))
Sezen'im..

selamlar mevsimsiz baharim:106::106::106: efsunum... kacamak kacamak gelir gidiyorsun hyumm:50::50:

---> Yitirilen

kardesim....... nasilsin :) hangi sarki bilmiyorum ama bizi ne guzelde anlatmis:19::106::106::106: Sezenin:174::106::106: ozledim TOPRAGIMI.

selamlar mevsimsiz baharim:106::106::106: efsunum... kacamak kacamak gelir gidiyorsun hyumm:50::50:

Canım,selamlar olsun yüreğine..
Bak bu sefer senin için geldim..
Böyle kaçamak kaçamak gelişimin sebebine gelince:))
Çocuklarım var iki tane,Allah bağışlarsa inşallah..Ödevdir,yemektir,benim ders hazırlığımdır derken onların uyuması zamanında ancak çok kalabiliyorum..

Ama bil ki hep aklımdasın birtanem

Mevsimsiz baharın seni öpüyor..

---> Yitirilen

ALLAH BAGISLASIN..kusura bakma bilmiyordum :) ALLAH anali babali buyutsun :)
bakma sen bana ceneme vurur iste boyle :p iyim ben sende iyisin insallah :) sizde oyle birtanem sizde..gelde iki lafin belin kiralim sohbetde :p

---> Yitirilen

:106:
ALLAH BAGISLASIN..kusura bakma bilmiyordum :) ALLAH anali babali buyutsun :)
bakma sen bana ceneme vurur iste boyle :p iyim ben sende iyisin insallah :) sizde oyle birtanem sizde..gelde iki lafin belin kiralim sohbetde :p

Canım kardeşim..Teşekkürler güzel yüreğine
Babaları vefat etti..İnşallah ben anne ve babayım..
O yüzden vakitle yarışıyorum,yetmeye çalışıyorum her şeye..

Geleceğim ileri saatte canım..
Senin güzel müziklerini dinlemeye..

Sevgiyle kal canım benim

---> Yitirilen

basin sagolsun ya..hay su ceneme...ne guzel hem anne hem babasin..ZOR....tamam birtanem..nice nice guzel anilaraa:) optum sevgilerimle mevsimsiz baharim..

---> Yitirilen

abii kafani kirmak istiyorum..gozumun dibindesin konulara dalmissin...

saclarini cekicem :eek:p

iyim balim sen xD

---> Yitirilen

nerdesınn beaaa sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D Özlettın kendınııı gece kusu :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri