YitiP Giden Bir AŞK (Kenan KAZAL)

kkz03333

Kayıtlı Üye
Bir dünya var ki mutlulukla örülmüş bir koza gibi ve bir dünya varki ben o dünyada şimdiye kadar hiç mutlu olmadığım kadar mutluydum,gözlerinde o ışık benim için dünyalara bedel di, bir gülüşünle yüreğime ilk bahar cıvıltısı gelir,kanadı kırılmış bir güvercin gibi seni sarardım kollarınma aşkk diye,,, ve sen dünyamdım benim hayata bakışım,gülüşüm,ve son umudum…

Nedensiz nedenlerde bir yalanla örmüşsün sen kozanı benim umutlarım senin umutsuzlukların olmuş,anladım ki sen benim değilsin,yağmur sonrası gözlerimde sel yüreğimde nefes almayı zorlaştıran bir gölgesin ve yutkunurkende hıçkırıklarım kaplar tüm şehri ve sen bu şehirde birini öldürdün şimdi mutlumusun..

Sen benim umudumsun şansımsın diyordun ya şimdi ne oldu ,umutlar çok çabuk mu bitti.... şans dediğim oyundu sen kaybetin mi kaybedilen her aşk ta, giden değil gideni bekleyen yanılır giden her şeyiyle gitmiştir..bekleyen her şeyini kaybetmiştir!!!

YAZAR :KENAN KAZAL

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri