Yine ÖSYM, yine hata !

---> Yine ÖSYM, yine hata !

Ösymde hata başlıklı bir yazı,hükümet hatası olarak görmüyorum ben,ve şimdi sizinle görüşlerinizi tartışmıyacağım çünkü beni hiç ilgilendirmiyorlar.

Benim bahsettigim çok başka konu hanımefendi,yanlış anladınız. Hükümet lafı şüpheye düşürmesin sizi. Neyse beni almayında aranıza,siz tartışın

Burdan alıyorum ben haberleri

Hükümet düşer,enflasyon düşer fenerbahçe bab.. düşer :Ç

Çok haber açıyon kanka xD
yıldızyıldızyıldızyıldız...xD
Ösymde hata başlıklı bir yazı,hükümet hatası olarak görmüyorum ben,ve şimdi sizinle görüşlerinizi tartışmıyacağım çünkü beni hiç ilgilendirmiyorlar.
Bizde ösym e laf ettik zaten. Vede tartışamaya girmek istemiyorsun bidahakine laf atma sus ve izle :)
Daha çook hakkımız yenir. Ösym kalksın sınavlar kalksın öğrenci de mutlu olsun.

Ey gidi nazlı inşallah tercihlerinde hayırlısı nasip olur :)

Bu ÖSYM nin başına ben geçeceğim sonunda hahaha

Son düzenleme:

yıldızyıldızyıldızyıldız...xD

Bizde ösym e laf ettik zaten. Vede tartışamaya girmek istemiyorsun bidahakine laf atma sus ve izle :)

Ey gidi nazlı inşallah tercihlerinde hayırlısı nasip olur :)

Ösym zihniyetine taş attınız beyfendi. Ösymnin içindeki akpye taş attınız. Sizinle neden tartışmaya gireyim? Banane sizin doğrularınızdan,sadece saptırmayın.Ayrıca Laf atmadım,yorum yaptım.

Ösym zihniyetine taş attınız beyfendi. Ösymnin içindeki akpye taş attınız. Sizinle neden tartışmaya gireyim? Banane sizin doğrularınızdan,sadece saptırmayın.Ayrıca Laf atmadım,yorum yaptım.

ne diyon sen ya ne akp si akp lafı geçmedi hükümetten de bahsetmiyoruz ösym den bahsediyoruz sadece konuyu saçmasapan yerlere çekmeye çalışmayın. siyaset tartışacak değliz.

Ösym de zihniyet filan olsaydı o sınav iptal olurdu milyonların hakkını yediler bu üklede ne zaman 1800 kişi matematikten full çekmiş de bu yıl patlama oldu?

Benim yorumumdan alıntı yapıp yorum yapmanız bana cevap hakkı doğurur. Birşey deyip de ondan sonra çocuk gibi banane demeyin. yada daha kolayı var cevap vermeyeceksiniz hiç konuşmayın

aslinda kim nederse dogru der.... deniliyor artik sorun olmicak degistirildi vs vs..Sonra yine kurban olan okadar Ogrencilerimiz....

Simdi adam herseye ragmen kazanmis sevinecegi yerde odullendirecegi yerde yine KURBAN....

adam gibi duzene koysunlar su sistemi..sokakalrda birbirleri yiceklerine adam gibi oturup gencler icin artik parlak yarinlari sunmalilar

dikkatinizi cekerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri