---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Giderim
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #101 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Giderim
MaestrΘ Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #102 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Ben gittim.Ama o çağırmadı.Gizli gizli izledim sadece...
---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Ben gittim.Ama o çağırmadı.Gizli gizli izledim sadece...
habanero Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #103 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gitmem, ne isim var.
mentaLway Banned 4 Ocak 2011 #104 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? yaa det derim
perii Banned 4 Ocak 2011 #105 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? hayır gitmem
nissan91 Bayan Üye 10 Şub 2011 #106 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? gitmem ....
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Şub 2011 #107 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gitmem tabikide.
Sibel1 Bayan Üye 11 Şub 2011 #108 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? o anki duruma bağlı..
Yitirilen Banned 11 Şub 2011 #109 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Giderim.. bir buyuk altin takar gelirim.
---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Giderim.. bir buyuk altin takar gelirim.
LocKe GururLan Bayan Üye 12 Şub 2011 #110 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Giderim oynar gelirim
Segadora Bayan Üye 14 Şub 2011 #111 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? o kadar da adi değildr
Morfin Bayan Üye 24 Şub 2011 #112 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gitmem tabiki işim olmaz. O benim yanımda olmayı becerememiş iyi günümde , kötü günümde. Benimde orda işim yoktur.
---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gitmem tabiki işim olmaz. O benim yanımda olmayı becerememiş iyi günümde , kötü günümde. Benimde orda işim yoktur.
senanesrin Bayan Üye 3 May 2011 #113 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? inadına giderim......... ama yalnız değil
---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? inadına giderim......... ama yalnız değil
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 3 May 2011 #114 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? yanımda mankenle giderim
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 3 May 2011 #115 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gitmem tabii
Prensesimm Bayan Üye 3 May 2011 #116 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? gitmem yüreğim el vermez eski felan ama gine de büyük aşk gidemem..
---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? gitmem yüreğim el vermez eski felan ama gine de büyük aşk gidemem..
A Adelia Bayan Üye 3 May 2011 #117 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? giderim ikisinide vururum :kopkop:
---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? giderim ikisinide vururum :kopkop:
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #118 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gitmem.
H ' hazel Bayan Üye 11 Ağu 2012 #119 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? Gidemem.
G gizliozne Bayan Üye 11 Ağu 2012 #120 ---> Yıllar Sonra Ayrıldığınız Büyük Aşkınız Sizi Düğününe çağırsa? yeni sevgilimle giderim :R