Yıldönümü:)

---> Yıldönümü:)

bence hediyeyi çok düşünme..

aslında mümkünse deniz kenarında gidip güzel bi yerde yemek yeseniz..ve sen bu yemeğin amacının yıldönümü kutlaması olduğunu söylesen...

ya da o tarz bir şey...

off be:) eski aşklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçti:)

bence hediyeyi çok düşünme..

aslında mümkünse deniz kenarında gidip güzel bi yerde yemek yeseniz..ve sen bu yemeğin amacının yıldönümü kutlaması olduğunu söylesen...

ya da o tarz bir şey...

off be:) eski aşklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçti:)

:)çok duygulandn bakıyorumda:)

her güne bir çikolata... :)

onun için bir kutu al ve içine sevfiğipaket çikolatalrından al ve üzerine onun için özel sözler yaz ve her bir çikoltaya apıştır.

enson çikolataya en güzel sözü ve en sevdiği çikolatayı koyy.. ::D

her güne bir çikolata... :)

onun için bir kutu al ve içine sevfiğipaket çikolatalrından al ve üzerine onun için özel sözler yaz ve her bir çikoltaya apıştır.

enson çikolataya en güzel sözü ve en sevdiği çikolatayı koyy.. ::D

çikolata dedin aklıma geldı:) buldum napıcagımıı:)

bu bi kaç yıldır çıkan enteresan defterler var biliyomusun kapağı yapraktan falan oluşuyo böyle çok tatlı 10 15 sayfalık olanları var..

ben onların birine kendi küçüklük fotograflarımdan ikimizin hikayesini uydurmuştum çok tatlı bişi olmuştu aralarına karikatürümsü filan bişiler çizmiştim elimin yettiğince.. :eek:

en güzel hediye kendi elinde yaptığın buna benzer bişi düşünebilirsin bence :)

ooff hic sormayınn sevgilimin doğum gününe dha 2 ay war ama düsünmekten uyuyamıtorum bile süprüz kutlama yaapmak istiyorum napabilirim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri