Yıldönümü:)

deLi_dü$

Bayan Üye
Slm arkadaşlar..
Benim için özel olan biriyle 1 senemiz dolucak benım d.gunumde..
Yanı 2 hafta sonra:)
Bişey almak ıstıyorum ona ama erkeğe ne alınabilir ki? böyle klasık bısey olmasını ıstemıyorumm tişrt,şpka vs alamam yani:) başkalarına sordugumda aldıgım cvplar bunlardıda..
İlginç bişe olsun ıstıyorum. Bı erkeğin hosuna ne gider sizce? Yada siz ne aldınız-alırdınız sevgilinize?

HeLp Me ! Lütfnnnn..:2:

Şmdiden tşk ettim:)

---> Yıldönümü:)

Slm arkadaşlar..
Benim için özel olan biriyle 1 senemiz dolucak benım d.gunumde..
Yanı 2 hafta sonra:)
Bişey almak ıstıyorum ona ama erkeğe ne alınabilir ki? böyle klasık bısey olmasını ıstemıyorumm tişrt,şpka vs alamam yani:) başkalarına sordugumda aldıgım cvplar bunlardıda..
İlginç bişe olsun ıstıyorum. Bı erkeğin hosuna ne gider sizce? Yada siz ne aldınız-alırdınız sevgilinize?

HeLp Me ! Lütfnnnn..:2:

Şmdiden tşk ettim:)

eğer biraz romantik biriyse ve mümkünse, ilk görüştüğünüz yerin ( bu bir bank bile olabilir) resmini çek, puzzle yaptır ve hediye et!!!

nacizane fikrim budur... şimdiden kutlu olsun..

eğer beraber çektirdiğiniz bir resim varsa, onu yastık kılıfına baskı olarak yaptırabilirsin..(bayan arkadaşıma vermiştim zamanında ama bayanların ve erkeklerin romantizme bakışları biraz farklı)
aynı etkiyi yapar mı bilmem:)

eğer biraz romantik biriyse ve mümkünse, ilk görüştüğünüz yerin ( bu bir bank bile olabilir) resmini çek, puzzle yaptır ve hediye et!!!

nacizane fikrim budur... şimdiden kutlu olsun..

tşk ederim:) ilginç aslında dikkate alıcam bunu:) Bşka ne olabilir snce?:)

eğer beraber çektirdiğiniz bir resim varsa, onu yastık kılıfına baskı olarak yaptırabilirsin..(bayan arkadaşıma vermiştim zamanında ama bayanların ve erkeklerin romantizme bakışları biraz farklı)
aynı etkiyi yapar mı bilmem:)

:) bı erkek için çok romantk bı hediye olur sankii:)

tşk ederim:) ilginç aslında dikkate alıcam bunu:) Bşka ne olabilir snce?:)

hmm, bak bide şu olabilir,
birlikte çekilmiş fotoğraflar, birlikte gidilen yerlerin fotoğrafları, sana ait küçük özel bişey, bonibon, hoşuna gidicek klasik bir hediye,

hepsini alacak bir hediye kutusu,

sonra, bonibonları küçük bir kutucuğa yerleştir.
sanaait olan eşyayıda aynı şekilde,
fotoğrafları bi zarfa sakla,
sonra otur bütün bi yıl başınızdan geçen, unutamadığın ne varsa yaz...
bunuda diploma gibi rulo haline getir bağlamayı unutma :)
çiçek yaprakları bulundur, birde nazar boncuğu...
kutunun en altına çiçek yaprakları ve nazar boncuğunu yerleştir, üstüne resim zarfını, küçük kutuları,en üste aldığın hediyeyi koy, bide ruloyu...

kutunun kapağını postitlerle süsle... küçük notlar yaz...

parfüm sıkmayı unutma...

biaralar yapmıştım baya bi beğenimişti...

(hani biri bana yapsa elimi kolumu kycak yer bulamam kendi adıma... :) )

hmm, bak bide şu olabilir,
birlikte çekilmiş fotoğraflar, birlikte gidilen yerlerin fotoğrafları, sana ait küçük özel bişey, bonibon, hoşuna gidicek klasik bir hediye,

hepsini alacak bir hediye kutusu,

sonra, bonibonları küçük bir kutucuğa yerleştir.
sanaait olan eşyayıda aynı şekilde,
fotoğrafları bi zarfa sakla,
sonra otur bütün bi yıl başınızdan geçen, unutamadığın ne varsa yaz...
bunuda diploma gibi rulo haline getir bağlamayı unutma :)
çiçek yaprakları bulundur, birde nazar boncuğu...
kutunun en altına çiçek yaprakları ve nazar boncuğunu yerleştir, üstüne resim zarfını, küçük kutuları,en üste aldığın hediyeyi koy, bide ruloyu...

kutunun kapağını postitlerle süsle... küçük notlar yaz...

parfüm sıkmayı unutma...

biaralar yapmıştım baya bi beğenimişti...

(hani biri bana yapsa elimi kolumu kycak yer bulamam kendi adıma... :) )

bn böyle bıse yapmıstımmm zaten onun d.gününde:) pufff ne zor şeyy ya:)amaaan:)

o çocuğu gerçekten çok seviyorsan ona sadık kal ve aldatma..ve iyi günde kötü günde hep yanında ol..
hediye güzel şey ama daha da önemlisi sevmek...

Sevmek sevilmek güzel şey..eğer gerçekten çok seviyorsan ve karşındaki bunu biliyorsa, senin varlığın en büyük hediyedir ona

o çocuğu gerçekten çok seviyorsan ona sadık kal ve aldatma..ve iyi günde kötü günde hep yanında ol..
hediye güzel şey ama daha da önemlisi sevmek...

Sevmek sevilmek güzel şey..eğer gerçekten çok seviyorsan ve karşındaki bunu biliyorsa, senin varlığın en büyük hediyedir ona

tabiki orası öyle. Kocaman özgür mü yazdırsam napsam:) sn ne alınmasını ısterdn kndıne mesela?

benim adım da ÖZGÜR..adaşa selam söyle:)

hobileri neler?
mesela ben kick boksçuyum, kız arkadaşlarım bana bazen boks eldiveni alırlar hediye olarak(ihtiyacım yok ama hediye olunca ömür boyu saklayasım geliyor)

köpeğim var, bir kız arkadaşımda ona tasma ve köpek maması almıştı...(hediye bana mı köpeğe mi anlamadım ama:))

adaşımın hobileri neler?
yapmayı sevdiği bir şey varsa, onun üzerinden gitmen iyi olur.
hobiler

benim adım da ÖZGÜR..adaşa selam söyle:)

hobileri neler?
mesela ben kick boksçuyum, kız arkadaşlarım bana bazen boks eldiveni alırlar hediye olarak(ihtiyacım yok ama hediye olunca ömür boyu saklayasım geliyor)

köpeğim var, bir kız arkadaşımda ona tasma ve köpek maması almıştı...(hediye bana mı köpeğe mi anlamadım ama:))

adaşımın hobileri neler?
yapmayı sevdiği bir şey varsa, onun üzerinden gitmen iyi olur.
hobiler

köpeği var onunda ama kalkıp smdı aşkımm 1 yıl oldu bak ben köpeğine tasma aldm mı dıcemhahaha + müzkle ugrasmayı seviyor off bilmiyorum:):(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri