yikiLmisti Dünyam [ Itiraf Ediyorum ] :(

Herseye Ragmen Yasamak Zorundayiz Ediz Kardesim. Hayat Zor Ne Sekilde Ne durumda olacaqimizi biLmiyoruz Herzaman HaLimize Sükür Etmemiz Lazim Bizim Cektigimiz BeLki Ask Acisi Ama.. Bunlar GeLir Gecer Yada UnutuLur.. Ama Sokakta Onca Ac Yatan cocuklarimiz Var InsanLarimiz Var BunLar AsiL YürekLeri Acitan Bunlardir GünLerce AyLarca yiLLarca UnutuLmayan.. !

KardeŞİm Neden BİtİrmİŞŞ ÜzÜldÜm Sana Ayni Dert Bende De Var Bende Onun Yanina Gİtmek İstİodumm Olmadii

umarım bi daha böle acı yaşamassın... benimde ilişkim sanalla başlamıştı ama aynı semtteydik 4 buçuk yıl ilişkimiz oldu beni istemeye geldi ailesiyle sözlendik ama sonunda ayrıldık hikayemiz sanal oldu yane ...

acını benim kadar iyi anlıyan yoktur heralde.. ama inanıyorum üstesinden geliceksin.. hiç bir zamn unutmıcaksın acısı dinecek ancak, bi anı olarak kalacak zamanla ;)

Aynısı bendede oldu birini sevdim oda sevdi(sanıyordum)ama benden ayrıldı 2gün sonra nişanlandı.bide beni davet etti yediremedim tokat attım ozamandan beri onu görmemek için doğru düzgün dışarı çıkmıyorum:((((

SanaL değiL reeLdede böyLe arkadaşım. Kimseye güven oLmuyor ki. Devir öyLe bir devir ki, insanLar karşındakiLerinin mutLusuzLukLarından mutLu oLuyorLar ya :) AsLında deniLcek çok şey var ama inan ki değmiyor işte hiç kimseye ;)

YorumLAR Icin Tsk ederim.. !! Hyatin OyunLari bu Ya eLde OynanacakSin yada Bir Avuc Toprak Olup Gideceksin .. ! Her Zaman icin HaLimize Cok Sükür. Beterin Beteri VAR

UnutULdu gitti Arkadasim Eskiler EskiLerde KaLir SImdi MutLu bir Yeni iLiskim var o Deftere Coktan Cizik Attim Resimlerimizi ParamParca Ettigim gün.. !!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri