yesil83 vee iste ben...!!! Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> vee iste ben...!!!

HI??? :) hangi saclar? bebeklik mi cocukluk mu? :) degil... simdide daha farkli :)

---> vee iste ben...!!!

He :) simdiki halim yani ten rengim sacimin rengi ilk resimdeki gibi. Kumral :) ama bi tek saclarim dalgali degil artik :) 2. Resimde nasil o hale gelmissim bende hayret diyorum :) kac yasina kadar oyleydim hatirlamiyorum :)

Neyse iste buyumus gitmissiz :) kiliktan kiliga girmisssim en cirkin halim simdiki halim :)

---> vee iste ben...!!!

MMerak ediyordum seni başlıgı görünce baktım bide ne göriyim yine sen ama bebeklik halin =) ama olsun cok tatlıymışsın ve eminim hala öylesindir canım çirkin oldugunu sanmıyorum eminim gönlünün güzelliği yüzüne vurmuştur.

Bahtın herdaim açık olsun ;)

---> vee iste ben...!!!

MMerak ediyordum seni başlıgı görünce baktım bide ne göriyim yine sen ama bebeklik halin =) ama olsun cok tatlıymışsın ve eminim hala öylesindir canım çirkin oldugunu sanmıyorum eminim gönlünün güzelliği yüzüne vurmuştur.

Bahtın herdaim açık olsun ;)

Sagol canim. O senin gonlunun guzelligi.

''Guzel bakan guzel gorur, guzel goren guzel konusur'' guzel bakmasini bildigin icin guzel konusuyorsun gonlu guzel. Bende seni cok begeniyorum. Cok guzelsin masaALLAH.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri