@yesil83 Moderatör Olmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> @yesil83 Moderatör Olmuştur

.

Tebrik ederim.Hayırlı olsun.

Gercekten çok sevindim,hem hak etmiştin hemde sana görevlendirildiğin bölümde sanki ihtiyac vardi...
Rabbim hizmetlerinin ve hizmetlerinizin karşılığını gani gani ahiretinizde verir insaAllah...

Son düzenleme:

tebrik ederim bi de gazeteyi bırakmasaydın iyiydi ya neyse artık ... :)

Tebrikler canım yakıştı) ama dogru söylemişsin arka sayfada tembellik yok) çalışacagız...Forumun en güzel bölümünde görevlisin )

Abla hayırlı olsun .
Başarılar yeni görevinde :)

sagol kardesim. bakalim nekadar becerebilecegim :) kendime bu konuda pek guvenmiyorum daginik calisan biri olarak :)

Tekrar tebrikler abla :)

sagol canim. :) ilk tebrik eden sen olmustun dun :)

Cidden Yeşil yeşil pek hoş olmuş. :) Tebrikler Başarılar. :)

ya yesil yesil oldum :) korsan arkdasimiz vardi yesillik derdi :) yesillik olduk. tsk ederim canim.

.

Tebrik ederim.Hayırlı olsun.

sagol canim benim.

yeni görevinde başarılar dilerim..

sagol hades. :)

Tebrik ederim Canım Hayırlı olsun :)

tsk ederim hayirli olmustur ins. :)

Gercekten çok sevindim,hem hak etmiştin hemde sana görevlendirildiğin bölümde sanki ihtiyac vardi...
Rabbim hizmerlerinin ve hizmetlerinizin karşılığını gani gani ahiretinizde verir insaAllah...

amin insaALLAH, bakalim bir faydam olabilecek mi abi. insaALLAH bir faydam olur. hakkettigim konusuna gelince bilemiyorum, herkes nekadar aktifse bende okadar aktifim. :)

tebrik ederim bi de gazeteyi bırakmasaydın iyiydi ya neyse artık ... :)

iyiydi ama iste oyle, her gazete yaptigimda bundan, sundan tepki gelirmi acaba diye eklemek istemiyorum. rahat olmadigim birseyi yapmak nekadar dogru olur bilemiyorum. rahat hissetmedigim birseyi yapmak istemiyorum. tepki geldigi zaman ozaman yaptigima pisman oluyorum.

Tebrikler canım yakıştı) ama dogru söylemişsin arka sayfada tembellik yok) çalışacagız...Forumun en güzel bölümünde görevlisin )
insaALLAH canim benim, yardimlarinla insaALLAH. girdigim her yerde yatirdilar beni beslediler :) varligin yeter diye vitrin susu gibi yaptilar ama biliyorum burda tembellik olmadigini :) bakalim ya arkama bakmadan kacarim yada alnimin akiyla cikarim bu isten :)

tsk ederim sevimli hayalet.

tebrik ederim başarılarının devamını dilerim :D

Yeşil herhalde en çok sana yakışmıştır hayırlı olsun :D

Aaa, çok sevindim. Hoşgeldin aramıza yeşilim, yeşil sana çok güzel yakışmış. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum görevinde :)

İşte tam şimdi yeşil yeşil oldun hayırlısı olsunn güzelim kolaylıklar dilerim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri