Hakikaten yeşil oldun xD Tebrikler.
Öncelikle Başarılarının Devamını Dilerim
Görevli Olduğun Bölüm
İslam Forumları
Tebrik Ederim
Hakikaten yeşil oldun xD Tebrikler.
tebrik ediyor başarılar diliyorum bitanemmmmmm
hayırlısı olsun
Tebrikler =)
benim en sevdigim renk yesil, mavi ve kirmizi yani bakalimsanaaaa pembeee yakısıoduuu yaa sımdık alısmak zor olacak
tebrıklerrrr
tebrikler , görevinde başarılar..
Hayırlı olsun canım nickine yakıştığı kadar profiline de yeşil yakışmış, iyi ki varsın. :Ü
sagol canim benim. tsk ederim. nekadar basarili olurum bilemiyorum. daha oncede sitede surekli adminlik modluk sohbet odalarinda op luk filan yaptim ama hic birinde hic birseye elimi surmedim karismadim, bunu diyordum zaten, beni bosuna gorevli yapmayin ben tembelim diye, varligin yeter diyorlardi ama burasi
ben senin başaracagından eminim bitanem dualarım seninle :eda::eda::eda:
sagol canim benim. tsk ederim. nekadar basarili olurum bilemiyorum. daha oncede sitede surekli adminlik modluk sohbet odalarinda op luk filan yaptim ama hic birinde hic birseye elimi surmedim karismadim, bunu diyordum zaten, beni bosuna gorevli yapmayin ben tembelim diye, varligin yeter diyorlardi ama burasi
ben senin başaracagından eminim bitanem dualarım seninle :eda::eda::eda:
tsk ederim canim. hayirlisi ins.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Canım Tebrik Ediyorum :R Yeni Görevin Hayırlı Uğurlu Olsun
adın gıbı yesıl cok yakısmıs tebrıkler
Ablacım çok sevindim aramıza hoşgeldin xD +
Tekrardan Hayirli Olsun Komsumm
Basarilarin Diliyorum
hayırlı olsun ablacım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.