Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? Yemem (kıyma var) Erişte
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 24 Eki 2016 #4,021 Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? Yemem (kıyma var) Erişte
SuskunDervis Kayıtlı Üye 24 Eki 2016 #4,022 ---> Yermisin Yemezmisin ? et düşmanı mısınız ? yerim özellikle de annemin kendi yaptığını kuskus ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 24 Eki 2016 #4,023 Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? SuskunDervis' Alıntı: et düşmanı mısınız ? yerim özellikle de annemin kendi yaptığını kuskus ? Genişletmek için tıkla ... Öyle gibi - Yiyemiyorum Şanslısınız anne eriştesi her kula nasip olmuyor kuskus yerim Yaprak sarma
Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? SuskunDervis' Alıntı: et düşmanı mısınız ? yerim özellikle de annemin kendi yaptığını kuskus ? Genişletmek için tıkla ... Öyle gibi - Yiyemiyorum Şanslısınız anne eriştesi her kula nasip olmuyor kuskus yerim Yaprak sarma
SuskunDervis Kayıtlı Üye 24 Eki 2016 #4,032 ---> Yermisin Yemezmisin ? severim keşke yeniden hataya gidebilsem tava ciğer ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 24 Eki 2016 #4,034 ---> Yermisin Yemezmisin ? ilk kez duydum bir şey diyemem felafil ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 24 Eki 2016 #4,035 Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? Antebe özgüdür Yenilir Yerim Puding
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 24 Eki 2016 #4,040 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Asla yemem Karides