---> Yermisin Yemezmisin ? Yerim Menemen ?
REiSS Kayıtlı Üye 7 May 2011 #1,983 ---> Yermisin Yemezmisin ? GFBuqra' Alıntı: Olsada yesek Kuru fasulye? Genişletmek için tıkla ... xD Yerim Yaprak Sarması ?
---> Yermisin Yemezmisin ? GFBuqra' Alıntı: Olsada yesek Kuru fasulye? Genişletmek için tıkla ... xD Yerim Yaprak Sarması ?
A Adelia Bayan Üye 7 May 2011 #1,985 ---> Yermisin Yemezmisin ? ynı anda yazmsız..xD yerim lahana sarması
REiSS Kayıtlı Üye 7 May 2011 #1,986 ---> Yermisin Yemezmisin ? Adelia' Alıntı: ynı anda yazmsız..xD yerim lahana sarması Genişletmek için tıkla ... Kalbimiz Temiz Demek xD Yerim Biber Dolması ?
---> Yermisin Yemezmisin ? Adelia' Alıntı: ynı anda yazmsız..xD yerim lahana sarması Genişletmek için tıkla ... Kalbimiz Temiz Demek xD Yerim Biber Dolması ?
LocKe GururLan Bayan Üye 12 May 2011 #1,995 ---> Yermisin Yemezmisin ? Hayir Ne Oldugunu Bilmiyorum.. Mercimek Köftesi
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 12 May 2011 #1,996 ---> Yermisin Yemezmisin ? hiç yemedim ama güzeldir heralde yerim safranbolu lokumu
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 12 May 2011 #1,998 ---> Yermisin Yemezmisin ? yerim köfte ekmek bunuda yemem deme artık
LocKe GururLan Bayan Üye 12 May 2011 #2,000 ---> Yermisin Yemezmisin ? Yemem ne oldugunu bilmiyorum Döner