- Yer Gök Aşk ♥ 'Taruz |

---> - Yer Gök Aşk ♥ 'Taruz |

4xtb8.jpg

Hangisi daha zor ?
Gerçeği söylemek mi, sevdiğin birinin gözüne baka baka, yoksa ona yalan söylemek mi ?
Git yerine Kal demek isterken.
Ne kadar saklayabileceksin ki gerçeği ?
Her gün yürüdüğün yollardan geçeceksin, her gün gördüğün yüzlere bakacaksın.
Hayat sıkıştırdıkça sıkıştıracak seni.
Sen çığlık atmak isteyeceksin, o normale dönmek.
Sen gitti diye üzüleceksin, diğeri git dedin diye.
Üstüne gelecek herkes.Bir yere atmak isteyeceksin kendini.
Bir yere. Neresi olursa.Yine de bir tek sen bileceksin.
Kalmak gitmekten daha zor.
Hele de giden bir yerlerden seni izliyorsa.

4xtgk.jpg

Keşke dokunup durdurabilsem attığın yeri. Kurtulabilsem senden, hayalinden, kulaklarımı patlatan sessizliğinden. Zamanında kalbimi değil de beynimi dinleseydim keşke, bu kadar incinmeseydim. Ya da sen giderken, kaçarken bir kelime bulup tutabilseydim. Sen çoktan gittin ama benim elimde değil, boşalttığın yere ne koyduysam dolmuyor. Ne yaparsam yapayım, içimdeki senden kurtulamıyorum.
Diğerleri çok yabancı, çok soğuk. Başka vücutlarda seni bulamadım. Ben seni hala başkalaştıramadım. Diyorum ya, benden çoktan gittin ama ben içimdeki senden bir türlü kurtulamadım.
Bir gün artık senin olmayan birine ihanet etmiş hissine kapılırsan, beni hatırla. İşte ben o kadar çaresizim, o kadar köşeye sıkıştım. Ne sana sığınabiliyorum, ne bir baskaşına. Koşmak istiyorum sana, hayat beni geri çekiyor. Tek başıma, hep tek.
Biraz da beni dinleseydin, sözümü hiç kesmeden. Çünkü bu şekilde olmamalıydı, bu son bu aşka hiç yakışmadı. İncitmeden de gidebilirdin. Canımı bu kadar acıtmak zorunda değildin.
Herşeye alışılıyor, zaman her duyguyu köreltiyorda, özlemi ağırlaştırıyor. Zaman geçtikçe daha çok özlüyorum, göğüs kafesimdeki ağırlık gün geçtikçe büyüyor, kaburgalarım parçalanıyor sanki. Biraz gevşetebilseydim göğüs kafesimi, attığın yeri dokunup durdurabilseydim, kurtulabilseydim senden, özleminden.
Her neyse, sen özleme kimseyi bu kadar.
Çünkü bu dayanılır gibi değil.

Dedim:Ne güzelsin Yâr..
Dedi: Güzelliğim neydi ki;
Dedim: Yüreğini görmekti gözlerine dalmaktı içindeki Aşk/ı bulmaktı..
Dedi: Aşk neydi Yâr..
Dedim: Gönlüme seni düşürene dua edip O'nun Aşk/ını bilmeden seni bulmamaktı Yâr..
Dedim: buldun mu...?
Dedi: ELHAMDÜLİLLAH O'nu bulmadan seni bulsam bu Aşk olmazdı Yâr.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri