---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? rahat mı battı ?
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 18 Ağu 2011 #23 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın İnşallah
Zemheri Bayan Üye 18 Ağu 2011 #25 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Rahatmı battı derım ben
iSTiSNa Bayan Üye 18 Ağu 2011 #26 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Allah mutLu etsin, daRisida basima.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 18 Ağu 2011 #27 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Hadi bakalım.Hayırlısı
LaZZkopateLLa Bayan Üye 18 Ağu 2011 #29 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın İnşallah
Z Zerda Bayan Üye 18 Ağu 2011 #31 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Allah mesut etsin biyastıkda kocatsın boy boy bebeleriniz olsun derdim
---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Allah mesut etsin biyastıkda kocatsın boy boy bebeleriniz olsun derdim
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 18 Ağu 2011 #32 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? Olsun, hatasız kul olmaz.
MissDobrev Bayan Üye 18 Ağu 2011 #34 ---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? En büyük hatayı yaptın Allah kolaylık versin nediyim ayakkabının altına benim ismimide yazarmısın derim Madem eveleniyor bizde bi işe yarayalım
---> Yeni Evlenmiş Arkadaşınıza İlk Sözünüz ? En büyük hatayı yaptın Allah kolaylık versin nediyim ayakkabının altına benim ismimide yazarmısın derim Madem eveleniyor bizde bi işe yarayalım