yeni calismam :)

---> yeni calismam :)

Maşallah bende öğrenebilsem keşke :)

Bir kere elina aldinmi ogrenirsin yaparsin.
Bamada kimse ogretmiyor kadadan atoyorum oyle internettwn videolarini izliyorum nasil yapmislar diye filan.

Bir kere eline al gerisi gelir :). Ilk iple sisleri elime alidigimda yada iple tigi ne yapsam acaba diye dusundum sonra gerisi geldi

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben tığı beceremem örgüyü falan biliyom sadece :D Düğünümde sepi için öğrenmem lazım ama hazır alıcaz napalım

ama şişlerle yaparım yani çanta falan örmüştüm güzel oluyor :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben tığı beceremem örgüyü falan biliyom sadece :D Düğünümde sepi için öğrenmem lazım ama hazır alıcaz napalım

ama şişlerle yaparım yani çanta falan örmüştüm güzel oluyor :)

Anladim tatlim. Bende tigi orguden daha iyi biliyorum :)
Sepi ne?

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bizim düğünlerde gelinin yaptığı ona verilen bütün yazmalar havlular gelinin kına elbisesi gelin evinin bi odasına serilir. serpmekten sepi olmuş :) buda yöresel kıyafet işte akrabalar :)

ellerinize sağlıkk . benim annem babam da terzidir . annem evde durmadan yapıyor bunlardan . şimdide şal bonelere sosyete bonelerine dadandı :) nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum sabır işi :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bizim düğünlerde gelinin yaptığı ona verilen bütün yazmalar havlular gelinin kına elbisesi gelin evinin bi odasına serilir. serpmekten sepi olmuş :) buda yöresel kıyafet işte akrabalar :)

Cok guzelmis. Aman bos sen ne ugrascan yapmakla :) hazirlar var birsuru.

ellerinize sağlıkk . benim annem babam da terzidir . annem evde durmadan yapıyor bunlardan . şimdide şal bonelere sosyete bonelerine dadandı :) nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum sabır işi :)
Evet, sabirda bende olmadigi icin cocuk ustleri yapiyorum :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] şimdi herşeyin hazırı var zaten :) Dahada güzelleri var hatta çok zevkli olsa gerek çeyiz hazırlamak.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] şimdi herşeyin hazırı var zaten :) Dahada güzelleri var hatta çok zevkli olsa gerek çeyiz hazırlamak.

Annen tatlim. Oo daha kaynanama kaynatama kaynima aliye bohca hazirlanacak :) burdan kesin donus yapiyorum daha hepsine hediye alicam :) cook isim var coook :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri