Cok sagolellerinize sağlık ya çok zor iş bunlar emek ister yorumsuz geçmiyim dedim
Çok güzel görünüyorlar eline sağlık
Çok güzel yaa eline sağlık çok beceriklisin.
Maşallah bende öğrenebilsem keşke
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben tığı beceremem örgüyü falan biliyom sadece Düğünümde sepi için öğrenmem lazım ama hazır alıcaz napalım
ama şişlerle yaparım yani çanta falan örmüştüm güzel oluyor
Cok guzelmis. Aman bos sen ne ugrascan yapmakla hazirlar var birsuru.
Evet, sabirda bende olmadigi icin cocuk ustleri yapiyorumellerinize sağlıkk . benim annem babam da terzidir . annem evde durmadan yapıyor bunlardan . şimdide şal bonelere sosyete bonelerine dadandı nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum sabır işi
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] o yüzden yapasım yok zaten bi oda kadarda yapamam hem
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] şimdi herşeyin hazırı var zaten Dahada güzelleri var hatta çok zevkli olsa gerek çeyiz hazırlamak.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ne zaman düğünün
Bak benim dugunde yaklasti ama hic birsey yapmadim. Cocukken yapiyordum.hehe annem tr ye gidince yaptircak.
Tsk ederim. Cumlemizin yuvasina ALLAH huzur versinAllah mutluluğunuzu bozmasın . Evlilik hayatınız boyunca inşallah hep gülersiniz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.