yeni calismam :)

yesil83

Bayan Üye
Yegenim huseyin efe icin ordugum ayakkabi patik ve dogmamis zeynep icin ordugum etek.

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] [MENTION=161689]Sim[/MENTION]

26bce7c836611050e643421647ba3ba6.jpeg

2959ed8cc746903a8ba5fcbd21ee4867.jpeg

83dfbbb68dc2298917ca3cd100fb539d.jpeg

eb5c9ede7d5805f1d7e6e6ca259b7a8f.jpeg

040c4522cd4320516988ff22e50fc00f.jpeg

363f0e9fdf89209a31bdc579cd1a7aba.jpeg

c66940767d684c276e53e477d04c37a7.jpeg

---> yeni calismam :)

Tsk ederim kizlar. Oksurdugum icin uzun sure oremedim. Yun oksurtuyordu ama simdi oksurtmuyor. O etegin cepkenini cantasi ve patigini orecegim daha :) ha bide patigin esini :)

Çok güzeller ablam helal olsun :)
Renk seçimlerin çok iyimiş :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hey Allah'ım ne kadar tatlı yaaaa canım baya ilerletmişsin kendini emeğine sağlık çok güzel olmuş :)

hey Allah'ım ne kadar tatlı yaaaa canım baya ilerletmişsin kendini emeğine sağlık çok güzel olmuş :)
Tsk ederim tatlim. Bazi seyleri cikaramadimmi internetten bakiyorum nasil yapmis diye sonra ben uyguluyorum :)

ayakkabıya bak converse şeklince hey Allah'ım yerim yaa :D
Canim ben spor ayakkabi hibi yapmaya çalıştım ama ilk kez yapiyorum diye tam orantili olmadi :)

horosa.jpg

tek b,ldiğim örgü modelii :D
ama zamanında kazak yapmıştımm :D bundan :D olmuştu baya güzel :D

Ee bende farkli orgu modeli bilmiyorum. Bir bu ekledigin gibi orgu modeli. Duz ters yani birde duz orgu :) ayni model oruyorum farkli seyler oruyorum sadece. Tig (dantel) tarzi oldumu farklilik katabiliyorum bu resimlerde oldugu gibi. Ben cocuk seyleri yapiyorum. Buyuk kazak vs. Sabrim yok :)

Ee bende farkli orgu modeli bilmiyorum. Bir bu ekledigin gibi orgu modeli. Duz ters yani birde duz orgu :) ayni model oruyorum farkli seyler oruyorum sadece. Tig (dantel) tarzi oldumu farklilik katabiliyorum bu resimlerde oldugu gibi. Ben cocuk seyleri yapiyorum. Buyuk kazak vs. Sabrim yok :)

kendime yaptığım için çok sabırlı oldum :d
şimdi dikiş makinasını öğrenmeye çalışıyorumm onda başlıycam kıyafet dikmeye :D

Oo masaALLAH.
Onemli olan kaliplar olcu filan. Dikis makinasi kullanmasi kolay yoksa ogrenirsin hemencik.

benim annem gencken kursuna gitmiş o öğretiyor her şeyi ile :)
kalıp çıkarmak basitt ama makina hakimiyeti zor. pedallı olunca.
yeni çıkanlar tam otamatik ama ondada sen bir şey yapmıyorsun makina yapıyor :D

benim annem gencken kursuna gitmiş o öğretiyor her şeyi ile :)
kalıp çıkarmak basitt ama makina hakimiyeti zor. pedallı olunca.
yeni çıkanlar tam otamatik ama ondada sen bir şey yapmıyorsun makina yapıyor :D

Oo hocan iyi :) kolay gelsin. Yaparsin sen bence. Benim oyle deneyimim yok :) yoksa isterdim ustler dikmeyi :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri