zaman93
Kayıtlı Üye
---> yeni calismam.
çizdiğin desenin üzerinden yoğun kalemle geçersen ve şablonu ters duvara yapıştırırsan ters yüzünden kalemle tekrar geçersn karbon kağıdına ihtiyacın olmaz daha az yorulursun acaba anlata bildimmi??
Evet, baya yayigin ama zaman sonra yipranacagini dusunuyorum hazirlarin vede sizde yasanan sorunun yasanabilecegini. Kendim emek vermesini seviyorum.
Simdide once kagida birkac motif hazirlamayi dusunuyorum ama duvara yapmayacagim, oyle hazir dursun. Gemi ve istanbul stickerlarindan bakip ornek cizmeyi dusunuyorum. 3 boyutlu yapip boyuyabilseydim keske ozaman hep 3 boyutlu resimler yapardim ama beceremem .
Canim SIKILdikca motiflerini sablona cizerim.isteyen oldumu hemen hazirda olur duvara cizerim ama busefer ilker yollardan duvara iz cikartmaya calismam cok yorucu ve oyalayici oluyor. Ksrbon kagidi alirim iki dakkada duvara cikaririm cizdigimi bu sayfadaki motifden 2 tane cizdim bide anam agladi duvara izini cikarcam diye artik.karbon kagidi kullanirim
çizdiğin desenin üzerinden yoğun kalemle geçersen ve şablonu ters duvara yapıştırırsan ters yüzünden kalemle tekrar geçersn karbon kağıdına ihtiyacın olmaz daha az yorulursun acaba anlata bildimmi??