yeni calismam.

yesil83

Bayan Üye
Ablamlarin duvarina ciziyorum bunuda. Ortada tv var iki kenarina cicek cizdim ve boyuyorum.
Birisi yerden biriside yukardan caprzlama ciziyorum yani. Bu resmini cizdigim yerden olani digerine yeni basladim. Cicegim neden yan cikti ya. Yatay cikiyor onu dikey dusunun :)

41a8a19e3c2002a6f7771fbc5c655d6a.jpg

4ab32d6e2c1819741e7a246bcbf72566.jpeg

Son düzenleme:
---> yeni calismam.

Güzel Motif Bende Kendi Evimde Böyle bir Şey Yapabilirim.

---> yeni calismam.

tam bitmedi daha, kirli olan ve tasan yerleri beyaz boya ile temizleyecegim ve simleyecegim ayni benim odama yaptigim gibi.

---> yeni calismam.

Bugun kirlenmis ve tasmis yerlerini beyazla boyadim cok guzel oldu orjinal oldu sanki aticker gibi. Sticker yapistirildiginda bence kabarcik kalir ve cabuk yipranir ve eminim cocuklar uclarindan tutup cikartmaya baslarlae :) simledikten sonra bitmis halini ekleyecegim.

---> yeni calismam.

Merhaba. Resimler harika. Birde şöyle güzel bir boya atsan nasıl olur,evet şahane olur tabii. Kolay gelsin.

---> yeni calismam.

bunların hazır yapıştırılanları var annem bitane almıştı öylemi böylemi ?? derken harap etmiştik :) güzel olmuş eline sağlık

---> yeni calismam.

bunların hazır yapıştırılanları var annem bitane almıştı öylemi böylemi ?? derken harap etmiştik :) güzel olmuş eline sağlık

Evet, baya yayigin ama zaman sonra yipranacagini dusunuyorum hazirlarin vede sizde yasanan sorunun yasanabilecegini. Kendim emek vermesini seviyorum.
Simdide once kagida birkac motif hazirlamayi dusunuyorum ama duvara yapmayacagim, oyle hazir dursun. Gemi ve istanbul stickerlarindan bakip ornek cizmeyi dusunuyorum. 3 boyutlu yapip boyuyabilseydim keske ozaman hep 3 boyutlu resimler yapardim ama beceremem .
Canim SIKILdikca motiflerini sablona cizerim.isteyen oldumu hemen hazirda olur duvara cizerim ama busefer ilker yollardan duvara iz cikartmaya calismam cok yorucu ve oyalayici oluyor. Ksrbon kagidi alirim iki dakkada duvara cikaririm cizdigimi :) bu sayfadaki motifden 2 tane cizdim bide anam agladi duvara izini cikarcam diye :) artik.karbon kagidi kullanirim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri