---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? yavaş
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 Şub 2012 #21 ---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? yavaş
REiSS Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #23 ---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? Hızlı.. Aslında Sakıncalı Diyor Doktorlar Ama Yinede Engel Olamıyorum xD
---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? Hızlı.. Aslında Sakıncalı Diyor Doktorlar Ama Yinede Engel Olamıyorum xD
Depending Kayıtlı Üye 9 Şub 2016 #29 ---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? Yavaş yavaş, sindire sindire yemek yerim. En sevdiğim de sofra başında çay içmektir. Yemek masasındaki sohbetler her daim daha sıcak gelmiştir bana.
---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? Yavaş yavaş, sindire sindire yemek yerim. En sevdiğim de sofra başında çay içmektir. Yemek masasındaki sohbetler her daim daha sıcak gelmiştir bana.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 16 Şub 2016 #30 ---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? Oldukça yavaş. Hep yemeği son bitiren ben olurum.
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 14 Ocak 2017 #34 ---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? hızlı yiyorum alışkanlık oldu
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Ocak 2017 #35 ---> Yemek yerken hızlı mısın, yavaş mı ? Hızlı