---> yemek yapmayı biliormusunuz Evet çok güzel yemek yaparım :kk:
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 4 Nis 2016 #61 ---> yemek yapmayı biliormusunuz Evet çok güzel yemek yaparım :kk:
C casanowa . Kayıtlı Üye 20 Nis 2016 #62 ---> yemek yapmayı biliormusunuz Bazılarını kadınlardan bile iyi yaparım.
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 20 Nis 2016 #63 ---> yemek yapmayı biliormusunuz Annem kadar olmasada, bilirim :R
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 Nis 2016 #64 ---> yemek yapmayı biliormusunuz Şükür kendimi doyuracak kadar
N ` nazLı .. Bayan Üye 20 Nis 2016 #66 ---> yemek yapmayı biliormusunuz Evet tabii ki. Çok da güzel yaparım :Ü
sevdaseli Bayan Üye 21 Nis 2016 #67 ---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? evet tabiki mutfakta harikayım
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 2 May 2016 #69 ---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? ben yemek yapmaya bayılıyorum tariflerden zıt tatlar bilinmeyen yemekler yapabiliyorum
---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? ben yemek yapmaya bayılıyorum tariflerden zıt tatlar bilinmeyen yemekler yapabiliyorum
parasite Kayıtlı Üye 2 May 2016 #70 ---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? Valla dolma bile sararım başka söze gerek var mı ki ...
*Lykia Bayan Üye 2 May 2016 #72 ---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? Az biliyorum diğer secenekde olsaydı.
Efsunkar Bayan Üye 25 May 2016 #76 ---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? Evet) Anne olup bilmemek mümkün değil. Hep şunu da bunu da yesinler diye uğraşıyorsunuz.
---> Yemek Yapmayı Biliyormusunuz ? Evet) Anne olup bilmemek mümkün değil. Hep şunu da bunu da yesinler diye uğraşıyorsunuz.
sincity Kayıtlı Üye 28 May 2016 #79 Evet ama sadece sinirlendigim zaman yaparım onun dışında hiç bir kuvvet rüşvet hariç kimse yaptıramaz: ))
Evet ama sadece sinirlendigim zaman yaparım onun dışında hiç bir kuvvet rüşvet hariç kimse yaptıramaz: ))