Yeditepe
Banned
---> Yeditepe
Eyvallah Paşa'm . Bende memnun oldum .
Tanıdığıma memnun oldum sarı laci
Eyvallah Paşa'm . Bende memnun oldum .
Tanıdığıma memnun oldum sarı laci
liselilerden neden nefret ediyosun ?
Tavır ve davranışları çok çocukça geliyor . Bunun yanı sıra , kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları , şımarıklıkları , hayatı toz pembe yaşamaları , Aşk'ı bozuk para gibi harcamalarından ötürü nefret ediyorum .
genellemeye tabii tutulup ne hale düştük :s
Genellemeye tabi tutuyorum , çünkü henüz olgun tavırlar sergileyen bir " Liseli " çıkmadı karşıma .. Önyargılarımı eritsin , şöyle pamuklara sarsın beni ... Görüşlerim değişsin
Belki , bu zamandan sonra çıkar bir tanesi karşıma . Bir takım değerleri " Çocuk Oyuncağı " olarak kullanmayan , topluma göre değilde kendine göre hareket eden biri . Umudum var
ben ne güne duruyorum burda
şaka bi yana genele tabi tutulacak kadar var dediğin insanlar gerçekten , böyle bi populasyonun içinde olduğum için kendimi garip hissettim bi an
" Kendimden Utanma " durumlarını ben hemcinslerim yüzünden zaman zaman yaşıyorum . Hatta üzerine yetmiyormuş gibi , kendimide sorguluyorum . Acaba hata bende mi ? diye . Temsil meselesi birazcıkta bu .
Bu konuda şimdilik bir şey söyleyemiyorum . Bakalım , görelim
lise hayatı güzel seviyorum, her yönden bi sürü hata yapıp öğrendiğin zaman en acıyı da en güzeli de yaşadığın zaman bi takım alışkanlıklar bi takım farklı tutumlar, kendini koruyabildiğin değişmediğin sürece bence her şey güzel ve 3sene oldu allaha şükür değişmedim kendi doğrularım üzerinde hala bildiğim yoldayım tek hatam herkesi kendim gibi sanmak o da sadece hayatıma fazla insan sokmamı sağlıyor.
umarım kararlarını değiştirecek birçok insanla karşılaşırsın var çünkü
aynen öyle
neyse sayfanı kirletmiyim cevabın için teşekkürler
Güzel ifade etmişsin kendini..
Tanıdığıma çok memnun oldum Emre.
Kirletme olarak görmene üzüldüm . Hem bir sorunun cevabı oldu , hemde düşüncelerimin devamı konumunda yer aldı .
Bunun yanında Fanatik Fenerbahçe taraftarıyım. Futbol'a tutkum çok büyük . Bazen hayatta herşeyden önce gelebiliyor. Yıllardır Tribün Atmosferinin içerisinde yer alıyorum. Tutkuyla bağlıyım. Ama Futbol'a olan duygularımı bir türlü yazıya dökemiyorum. Yaşanılması gereken durumlar sanırım . Anlatmakla olmuyor
güzel yazmışsın hikaye gibi hiç sıkılmadım çok memnun oldum renktaş
sohbete çevirmek olmaması için demiştim kural gereği
Adaş nerelerdesin özlettin kendini
Paşa'm yoğun bir temponun içerisinde yer alıyorum . Açıkçası nete girmeye de pek fazla fırsatım olmuyor . Mobil sistemden belli sayfaları takip edebiliyorum sadece . Bu durum iyi de oldu açıkçası . Her şey bir düzene girdi . Reelite Sanaldan her zaman daha iyidir Paşa'm
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.