Yeditepe

---> Yeditepe

liselilerden neden nefret ediyosun ? :)

Tavır ve davranışları çok çocukça geliyor . Bunun yanı sıra , kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları , şımarıklıkları , hayatı toz pembe yaşamaları , Aşk'ı bozuk para gibi harcamalarından ötürü nefret ediyorum .

---> Yeditepe

Tavır ve davranışları çok çocukça geliyor . Bunun yanı sıra , kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları , şımarıklıkları , hayatı toz pembe yaşamaları , Aşk'ı bozuk para gibi harcamalarından ötürü nefret ediyorum .

genellemeye tabii tutulup ne hale düştük :s

---> Yeditepe

genellemeye tabii tutulup ne hale düştük :s

Genellemeye tabi tutuyorum , çünkü henüz olgun tavırlar sergileyen bir " Liseli " çıkmadı karşıma .. Önyargılarımı eritsin , şöyle pamuklara sarsın beni ... Görüşlerim değişsin :)

Belki , bu zamandan sonra çıkar bir tanesi karşıma . Bir takım değerleri " Çocuk Oyuncağı " olarak kullanmayan , topluma göre değilde kendine göre hareket eden biri . Umudum var :)

---> Yeditepe

Genellemeye tabi tutuyorum , çünkü henüz olgun tavırlar sergileyen bir " Liseli " çıkmadı karşıma .. Önyargılarımı eritsin , şöyle pamuklara sarsın beni ... Görüşlerim değişsin :)

Belki , bu zamandan sonra çıkar bir tanesi karşıma . Bir takım değerleri " Çocuk Oyuncağı " olarak kullanmayan , topluma göre değilde kendine göre hareket eden biri . Umudum var :)

ben ne güne duruyorum burda :)

şaka bi yana genele tabi tutulacak kadar var dediğin insanlar gerçekten , böyle bi populasyonun içinde olduğum için kendimi garip hissettim bi an

---> Yeditepe

ben ne güne duruyorum burda :)

şaka bi yana genele tabi tutulacak kadar var dediğin insanlar gerçekten , böyle bi populasyonun içinde olduğum için kendimi garip hissettim bi an

" Kendimden Utanma " durumlarını ben hemcinslerim yüzünden zaman zaman yaşıyorum . Hatta üzerine yetmiyormuş gibi , kendimide sorguluyorum . Acaba hata bende mi ? diye . Temsil meselesi birazcıkta bu .

Bu konuda şimdilik bir şey söyleyemiyorum . Bakalım , görelim :)

---> Yeditepe

" Kendimden Utanma " durumlarını ben hemcinslerim yüzünden zaman zaman yaşıyorum . Hatta üzerine yetmiyormuş gibi , kendimide sorguluyorum . Acaba hata bende mi ? diye . Temsil meselesi birazcıkta bu .

Bu konuda şimdilik bir şey söyleyemiyorum . Bakalım , görelim :)

lise hayatı güzel seviyorum, her yönden bi sürü hata yapıp öğrendiğin zaman en acıyı da en güzeli de yaşadığın zaman bi takım alışkanlıklar bi takım farklı tutumlar, kendini koruyabildiğin değişmediğin sürece bence her şey güzel ve 3sene oldu allaha şükür değişmedim kendi doğrularım üzerinde hala bildiğim yoldayım tek hatam herkesi kendim gibi sanmak o da sadece hayatıma fazla insan sokmamı sağlıyor.

umarım kararlarını değiştirecek birçok insanla karşılaşırsın :) var çünkü

---> Yeditepe

lise hayatı güzel seviyorum, her yönden bi sürü hata yapıp öğrendiğin zaman en acıyı da en güzeli de yaşadığın zaman bi takım alışkanlıklar bi takım farklı tutumlar, kendini koruyabildiğin değişmediğin sürece bence her şey güzel ve 3sene oldu allaha şükür değişmedim kendi doğrularım üzerinde hala bildiğim yoldayım tek hatam herkesi kendim gibi sanmak o da sadece hayatıma fazla insan sokmamı sağlıyor.

umarım kararlarını değiştirecek birçok insanla karşılaşırsın :) var çünkü

Kendini korumakla beraber , bir takım değerleri de yok etmemek benim için önemli olan bir durum . Fazla ciddi olmayan fakat kendinden ödün vermeyen insanlar tercih sebebim olmuştur . " Herkesi Kendim Gibi Sanmak " ; Eğer iyi olduğunu düşünüyorsa , sürekli iyilik beklersin karşı taraftan . İyilik bekleyipte kötülük gören bir insan , Kontrpiye'de kalan kaleci gibidir . İçeriye bir top düşer ve gol olur . Kimi mutlu olurken , kimi üzülür . Hatalarını kafana takarsan , önünü göremeyip taşa takılır düşersin . Hatalarından ders alırsan , yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerlersin .

Kıssadan Hisse ;
Doğru Yolda Giden Kaplumbağa , Eğri Yolda Giden " Yarış Atını " geçer :)

---> Yeditepe

Bunun yanında Fanatik Fenerbahçe taraftarıyım. Futbol'a tutkum çok büyük . Bazen hayatta herşeyden önce gelebiliyor. Yıllardır Tribün Atmosferinin içerisinde yer alıyorum. Tutkuyla bağlıyım. Ama Futbol'a olan duygularımı bir türlü yazıya dökemiyorum. Yaşanılması gereken durumlar sanırım . Anlatmakla olmuyor :)

güzel yazmışsın hikaye gibi hiç sıkılmadım :) çok memnun oldum renktaş :)

---> Yeditepe

güzel yazmışsın hikaye gibi hiç sıkılmadım :) çok memnun oldum renktaş :)

Teşekkür Ederim Maktül . Bende Memnun olurum inşAllah :)

sohbete çevirmek olmaması için demiştim kural gereği :)

Neticede geyik sohbeti yapmıyoruz . Karşılıklı görüş alışverişinin , cümlelerin içinde ki önemli nüansların " Forum Kurallarını " aşacağını zannetmiyorum .

---> Yeditepe

Adaş nerelerdesin özlettin kendini :)

Paşa'm yoğun bir temponun içerisinde yer alıyorum . Açıkçası nete girmeye de pek fazla fırsatım olmuyor . Mobil sistemden belli sayfaları takip edebiliyorum sadece . Bu durum iyi de oldu açıkçası . Her şey bir düzene girdi . Reelite Sanaldan her zaman daha iyidir Paşa'm :)

---> Yeditepe

Paşa'm yoğun bir temponun içerisinde yer alıyorum . Açıkçası nete girmeye de pek fazla fırsatım olmuyor . Mobil sistemden belli sayfaları takip edebiliyorum sadece . Bu durum iyi de oldu açıkçası . Her şey bir düzene girdi . Reelite Sanaldan her zaman daha iyidir Paşa'm :)

Anladım dostum , Allah kolaylık versin çalışmalarında başarılar dilerim. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri