Yeditepe

---> Yeditepe

Vayy bee süper oldmuş bi an 40 yıldır seni tanıyomuş gibi oldum emre..:) Güzell açıklayıcı Tanıtımın için çok teşekkürler..Tanıdıma memnun oldum..:)

---> Yeditepe

Kendinizi çok güzel tanıtmışsınız.. Sizi tanımak güzeldi :)

Vayy bee süper oldmuş bi an 40 yıldır seni tanıyomuş gibi oldum emre..:) Güzell açıklayıcı Tanıtımın için çok teşekkürler..Tanıdıma memnun oldum..:)

Zahmet edipte okuduğun için ben Teşekkür Ederim . Yazsam Roman olur derler ya hani , aynı o misal benimkisi de . Ama ben kendimi yazmaktansa , iyiliklerimle - kötülüklerimle tüm yalınlığı ve tüm gerçekliğiyle insanların beni yazmasını tercih ederim .

Eleştirinin iyiside kötüsüde makbulümdür :)

---> Yeditepe

Zahmet edipte okuduğun için ben Teşekkür Ederim . Yazsam Roman olur derler ya hani , aynı o misal benimkisi de . Ama ben kendimi yazmaktansa , iyiliklerimle - kötülüklerimle tüm yalınlığı ve tüm gerçekliğiyle insanların beni yazmasını tercih ederim .

Eleştirinin iyiside kötüsüde makbulümdür :)

Eleştiriye açık olaman güzel bişey..:) O hayatının romanını dinleye bilirim sorun degil umarım daha yakından tanışırız..:)

---> Yeditepe

Bir Emre daha varmış forumda ) ve benim gibi yazmayı seviyor ne güzel

seni tanıdıgıma memnun oldum Emre sayfan hayırlı olsun

---> Yeditepe

Memnun oldum adaş :)

Bende memnun oldum Paşa'm :)

Bir Emre daha varmış forumda ) ve benim gibi yazmayı seviyor ne güzel

seni tanıdıgıma memnun oldum Emre sayfan hayırlı olsun

Daha kaç tane Emre'yle karşılacağım bende bilmiyorum :) Genelde çevremde ki insanların bana " Soyadımla " hitap etmesinin asıl sebeplerinden bir tanesi de bu. Çoğunlukçu " Emre " politikasından kurtulma amacım :) Soyisim verirsek banlanırız herhalde :) O yüzden o " Kapalı Kutu " misali bende kalsın .

Yazmayı sevmemle beraber , yazamamakta acı veriyor bana . Çünkü bazen duyguları ve düşünceler iki dudak arasından bir türlü karışamıyor havaya ..

Teşekkür Ederim " Hayal " .

---> Yeditepe

Son olarak ;
Haksızlıklara tahammülüm hiç bir koşulda yoktur . Adalet Bekçisiyimdir .

bu sözünü çok beğendim :)

uzun yazman da iyi olmuş kendini iyi tanıtmışsın her yönünden bahsetmişsin ve güzel bi sayfa olmuş sorularım olursa sayfanı biraz kirleticem artık :)

seni tanımak güzel :)

---> Yeditepe

bu sözünü çok beğendim :)
uzun yazman da iyi olmuş kendini iyi tanıtmışsın her yönünden bahsetmişsin ve güzel bi sayfa olmuş sorularım olursa sayfanı biraz kirleticem artık :)
seni tanımak güzel :)

Daha da giderdi belki .. Ama malum insanları yazılarla sıkmanın bir anlamı yok . Ben " Bunu " tanıyacağım dediğin bir kişiyi , tanımak için elinden geleni yaparsın zaten . Sorularını beklerim - Kirlilik olarak görme , Sadece Merak edilenler olarak gör :)
" Fazla Merak İyi Değildir " saçmalıklarını çöpe dökenlerdenim :)

---> Yeditepe

Daha da giderdi belki .. Ama malum insanları yazılarla sıkmanın bir anlamı yok . Ben " Bunu " tanıyacağım dediğin bir kişiyi , tanımak için elinden geleni yaparsın zaten . Sorularını beklerim - Kirlilik olarak görme , Sadece Merak edilenler olarak gör :)
" Fazla Merak İyi Değildir " saçmalıklarını çöpe dökenlerdenim :)

sıkmak olur mu hiç bi solukta bitti :)

teşekkür ederim çok sorum olcak öyleyse ve bu düşünceni tuttum :)

sen hayvan besler misin?

psikolojiye ilgilisin kendini çözebilme adına mı başkaları adına mı ?

---> Yeditepe

sıkmak olur mu hiç bi solukta bitti :)

teşekkür ederim çok sorum olcak öyleyse ve bu düşünceni tuttum :)
Rica ederim . Her türlü soruna cevabım olacaktır :)

sen hayvan besler misin?
Büyük bir akvaryumum var . Balık besliyorum . Yaz mevsimlerine doğru , civciv alıp besliyor , büyütüyor ve ardından köye götürüyorum .
psikolojiye ilgilisin kendini çözebilme adına mı başkaları adına mı ?
Psikolojinin alt dallarına daha çok ilgim var . Araştırmayı seviyorum . Bu benim kültür seviyemi birazcık daha arttırıyor . Çözme adına değilde daha çok geliştirme adına bir takım durumların içine atıyorum kendimi . Kendini çözemeyen bir insan , karşısındakini de çözemeyecektir. Psikoloji ; Duyguların mantıkla karıştığı bir dalsa eğer , önce kendini anlayabilmek - insanoğuluna karşıda bir anlayış getirecektir. Sonuç itibariyle ; Esas amacım " Kişisel Gelişim "

...

---> Yeditepe

peki bakalım teşekkür ediyorum hakkında hayırlısı, aklıma geldikçe sormaya devam ederim tanımak istediğim kişilerden birisin :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri