Kendinizi çok güzel tanıtmışsınız.. Sizi tanımak güzeldi
Vayy bee süper oldmuş bi an 40 yıldır seni tanıyomuş gibi oldum emre.. Güzell açıklayıcı Tanıtımın için çok teşekkürler..Tanıdıma memnun oldum..
Zahmet edipte okuduğun için ben Teşekkür Ederim . Yazsam Roman olur derler ya hani , aynı o misal benimkisi de . Ama ben kendimi yazmaktansa , iyiliklerimle - kötülüklerimle tüm yalınlığı ve tüm gerçekliğiyle insanların beni yazmasını tercih ederim .
Eleştirinin iyiside kötüsüde makbulümdür
Kendini çok iyi anlatmışsın emre memnun oldum
Eleştiriye açık olaman güzel bişey.. O hayatının romanını dinleye bilirim sorun degil umarım daha yakından tanışırız..
Memnun oldum adaş
Bir Emre daha varmış forumda ) ve benim gibi yazmayı seviyor ne güzel
seni tanıdıgıma memnun oldum Emre sayfan hayırlı olsun
Son olarak ;
Haksızlıklara tahammülüm hiç bir koşulda yoktur . Adalet Bekçisiyimdir .
bu sözünü çok beğendim
uzun yazman da iyi olmuş kendini iyi tanıtmışsın her yönünden bahsetmişsin ve güzel bi sayfa olmuş sorularım olursa sayfanı biraz kirleticem artık
seni tanımak güzel
Daha da giderdi belki .. Ama malum insanları yazılarla sıkmanın bir anlamı yok . Ben " Bunu " tanıyacağım dediğin bir kişiyi , tanımak için elinden geleni yaparsın zaten . Sorularını beklerim - Kirlilik olarak görme , Sadece Merak edilenler olarak gör
" Fazla Merak İyi Değildir " saçmalıklarını çöpe dökenlerdenim
sıkmak olur mu hiç bi solukta bitti
teşekkür ederim çok sorum olcak öyleyse ve bu düşünceni tuttum
Rica ederim . Her türlü soruna cevabım olacaktır
sen hayvan besler misin?
Büyük bir akvaryumum var . Balık besliyorum . Yaz mevsimlerine doğru , civciv alıp besliyor , büyütüyor ve ardından köye götürüyorum .
psikolojiye ilgilisin kendini çözebilme adına mı başkaları adına mı ?
Psikolojinin alt dallarına daha çok ilgim var . Araştırmayı seviyorum . Bu benim kültür seviyemi birazcık daha arttırıyor . Çözme adına değilde daha çok geliştirme adına bir takım durumların içine atıyorum kendimi . Kendini çözemeyen bir insan , karşısındakini de çözemeyecektir. Psikoloji ; Duyguların mantıkla karıştığı bir dalsa eğer , önce kendini anlayabilmek - insanoğuluna karşıda bir anlayış getirecektir. Sonuç itibariyle ; Esas amacım " Kişisel Gelişim "
Hşgldın emre
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.