tamamda ben istiyorum pm le olmasını
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 8 Haz 2008 #124 CagLacım eLinde guzeL bi avatarın varsa 1 Tane yaparmısın ?
-oZKan- Ceo Admin 8 Haz 2008 #126 ~Simay~' Alıntı: tamamda ben istiyorum pm le olmasını Genişletmek için tıkla ... pardon ne alaka ? +18 avatarmı ? pm olma amacı ne yanı sonucta sıtede kullanmıcakmısın.. sıtede kullanmıcakan neden yapsın pls mantıklı konusalım
~Simay~' Alıntı: tamamda ben istiyorum pm le olmasını Genişletmek için tıkla ... pardon ne alaka ? +18 avatarmı ? pm olma amacı ne yanı sonucta sıtede kullanmıcakmısın.. sıtede kullanmıcakan neden yapsın pls mantıklı konusalım
-oZKan- Ceo Admin 8 Haz 2008 #129 pm olma amacını cozemedımde neden burdan degıl pm den ... sen sıte sahıbının bısıyımı oluosun torpıl yapar gıbı pm falan hahaha
pm olma amacını cozemedımde neden burdan degıl pm den ... sen sıte sahıbının bısıyımı oluosun torpıl yapar gıbı pm falan hahaha
-catLaK- Bayan Üye 8 Haz 2008 #131 Kavga yapmaya gerek yok isteyen resimi koysun yapıyoruz zatn :8: Ufucklık tamam :55:
-oZKan- Ceo Admin 8 Haz 2008 #132 tabıkı var bırakta olsun okadar neysee kızın konusunu ne hale getırdın
~Simay~ Banned 8 Haz 2008 #133 olsun banane.. sil bence bu sacma sapan mesajlarımızı konuyu bu hale getiren bana gıcık admin utansınhahhah
olsun banane.. sil bence bu sacma sapan mesajlarımızı konuyu bu hale getiren bana gıcık admin utansınhahhah
PatricksteiN Banned 8 Haz 2008 #137 Şimdiden teşekkür ederim, PatricksteiN yazar isen ve kendine göre şekil falan verirsen, kısacası yaparsan çok makbule geçer =)
Şimdiden teşekkür ederim, PatricksteiN yazar isen ve kendine göre şekil falan verirsen, kısacası yaparsan çok makbule geçer =)