Resim sizden.:)
-catLaK- Bayan Üye 18 Haz 2008 #184 Ya kimse istemiyo mu yeni marifetler öğrendim yeter tatil yaptığım.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 18 Haz 2008 #186 cagLa ben ıstıyorum uFuCKLıK yazsın
-catLaK- Bayan Üye 18 Haz 2008 #191 Ama kuralımız var ilk sayfada olduğu gibi. Resmi siz bulun bende istediğinizi yazarım.
-catLaK- Bayan Üye 18 Haz 2008 #195 Ama kuralımız bu lütfen. Hem istediğin resmi de bul çünkü birazdan dısarı çıkıyorum. Hadi coktandır avatar yapmıyorum yapiiim bişeler
Ama kuralımız bu lütfen. Hem istediğin resmi de bul çünkü birazdan dısarı çıkıyorum. Hadi coktandır avatar yapmıyorum yapiiim bişeler
-oZKan- Ceo Admin 23 Haz 2008 #196 ozkan orjınal olsun yazı rengı uyumlu olsun dıger tonlatla sırıtmasın dogal dursun tsk
»¦ Göкѕєℓ ¦« Banned 27 Haz 2008 #199 Ben Biliom Proğramı Ama O Yaptın Yerleri Tam Bulamıom Pff Kurcalayamıom Cnm İstemio :S
-oZKan- Ceo Admin 27 Haz 2008 #200 LeKaRsSs' Alıntı: Ben Biliom Proğramı Ama O Yaptın Yerleri Tam Bulamıom Pff Kurcalayamıom Cnm İstemio :S Genişletmek için tıkla ... bune yuszuszluk programı buldun bıde ogretmesınımı ıstıyon :67: yuh hahaha
LeKaRsSs' Alıntı: Ben Biliom Proğramı Ama O Yaptın Yerleri Tam Bulamıom Pff Kurcalayamıom Cnm İstemio :S Genişletmek için tıkla ... bune yuszuszluk programı buldun bıde ogretmesınımı ıstıyon :67: yuh hahaha