Yazdıysanız Siliyorum
parpali Banned 30 Kas 2011 #4 ---> Yazdıysanız Siliyorum bizim ünide bi hocamız vardı onun dersi geldi aklıma :S sağol canım
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #6 ---> Yazdıysanız Siliyorum parpali' Alıntı: bizim ünide bi hocamız vardı onun dersi geldi aklıma :S sağol canım Genişletmek için tıkla ... Ne demek :R
---> Yazdıysanız Siliyorum parpali' Alıntı: bizim ünide bi hocamız vardı onun dersi geldi aklıma :S sağol canım Genişletmek için tıkla ... Ne demek :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #8 ---> Yazdıysanız Siliyorum acemiPrenses' Alıntı: xD payl.icin sagol Genişletmek için tıkla ... Lafı Bile Olmaz :R
---> Yazdıysanız Siliyorum acemiPrenses' Alıntı: xD payl.icin sagol Genişletmek için tıkla ... Lafı Bile Olmaz :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #10 ---> Yazdıysanız Siliyorum Amor' Alıntı: Ben yazmadım daha :H Genişletmek için tıkla ... Arkadaşından alırsın :R
---> Yazdıysanız Siliyorum Amor' Alıntı: Ben yazmadım daha :H Genişletmek için tıkla ... Arkadaşından alırsın :R
gulsum1 Bayan Üye 30 Ara 2011 #13 ---> Yazdıysanız Siliyorum bu ne ya hocanın boyu nasıl yetişti oraya ancak 4,5 metre merdivenle yazılır bu ...
---> Yazdıysanız Siliyorum bu ne ya hocanın boyu nasıl yetişti oraya ancak 4,5 metre merdivenle yazılır bu ...
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Ara 2011 #15 ---> Yazdıysanız Siliyorum Ben silmiştim zaten sen nasıl yazdın xD
yesil83 Bayan Üye 5 Ocak 2012 #20 ---> Yazdıysanız Siliyorum boyle birsey beklemiyordum. birisine, yuklu bir gorev verirsinde elini yuzune carpar ya, inan tahtayi gorunce, sanki ben ordaymissim gibi elim yuzume gitti. bu ne ya oldum onu silmesi herhalde bir dersini alir.
---> Yazdıysanız Siliyorum boyle birsey beklemiyordum. birisine, yuklu bir gorev verirsinde elini yuzune carpar ya, inan tahtayi gorunce, sanki ben ordaymissim gibi elim yuzume gitti. bu ne ya oldum onu silmesi herhalde bir dersini alir.