Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

Deniz kızı

Bayan Üye
Gören ve duyanların kanını donduran olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Balıklıgöl'de temizlik yapan belediye görevlileri, yerde kanlar içerisinde acı çeken yavru bir kedi gördü. Islak olan ve üzerine sıcak su dökülerek haşlanmış olmasından kuşkulanılan yavru kedinin ön ayaklarının kesildiğini fark eden görevliler, durumu belediyeye bildirdi.
İhbar üzerine Balıklıgöl'e gelen Şanlıurfa Belediyesi veterinerleri, yavru kediyi tedavi için merkeze götürdü. Kesik olan ön ayaklarından kanlar akan yavru kediyi görenler ise vahşeti yapanlara tepki gösterdi.

İLK DEĞİL
DHA'nın haberine göre; daha önce de aynı bölgede 3 kedinin madde bağımlıları tarafından vahşice öldürüldüğünü söyleyen vatandaşlar, yavru kediye işkence yapan kişi ya da kişilerin yakalanarak cezalandırılmasını istedi. Yavru kediyi bulan temizlik görevlisi Cüneyt Aşık ise karşılaştığı manzaranın kendisini şoke ettiğini söyledi.

Aşık, "Çimlerin arasında iki ayağı bıçakla kesilmiş, sıcak suyla haşlanmış yavru kediyi görünce yüreğim parçalandı. Yavru bir kediye bu işkenceyi yapan insan olamaz. Bunu yapan madde bağımlısı gençlerdir. Daha önce de benzer olaylara şahit olduk, sürekli hayvanlara eziyet ediyorlar" dedi.
Görenlerin tepkisine yol açan olayın ardından bilgilendirilen polisler ise yavru kediye işkence yapan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için bölgede araştırma yapmaya başladı.​
 
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

satanist bunlar yaa Allah belalarını versin başkalarıda kendi ayaklarını kessin inşALLAH
ya hayvan bu artık insanlarda vicdan kalmamış ama eminim cezasız kalmicaktır bi şekilde başına bi musibet gelecektir ama bu musibetin neden başına geldigini anlicagını zannetmiyorum.

paylaşım için tekkürler
 
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

okurken bile aglamamak icin kendimi zorla tutarken o kedicigi o durumda gormeyi asla istemem, fotografi olur diye korkutum konuyu acarken.
iyiki resmi yok...

cok yazik...
ben diyorum hep herzamanda diyecegim ki,
hayvanlara nasil eziyet ediliyorsa, ayni sekilde eziyet edene eziyet edilsin.
ozaman anlarlar belki nasilmis aci cekmek.
 
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

bu nasıl insanlık ya.Yobazlık adilik.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

Anlamadığım , balıklıgöl'de güvenlik ,bekçi felan yokmu ? Daha öncede yaşanmış butür vakalar vatandaşlar demiş.. Mobese felan yokmu tespit edilsin.
En kısa zamanda yakalanırlar umarım.

bu nasıl insanlık ya.Yobazlık adilik.p*çlik

Anlamadığım diğer bir olay ise bu arkadaşımızın "Yobazlık" kelimesi ...
Ne alaka , bağlantı kuramadım da ?
 
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

Eminim cok ugrasıyorlardır yapanları bulmak icin insana bile dogru düzgün kıymet verilmezken kedi köpegin canı ne ki
 
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

ne biçim insan ya bu hayvana yazık değil mi :'(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

ve

Allah belanizi versin!!!!!!!!! Ayni sey sizinde basiniza gelsin, kolunuz bacaginiz kopsun acilar icinde kivranin insallah!
 
---> Yavru Kedinin Ayaklarını Kestiler

Arkadaşlar,hemen gaza gelmeyin.Öfkeler haklı ama öncelikle bir bulunsun bakalım.Kimmiş bunlar,bi görelim,anlayalım.Ama gerçekten kesenleri bulmak lazım.Çünkü bizim adelet sistemimiz; baklava yiyen çocuklara (çalan değil ) 18 sene vermişti.Çalmamışlardı,oracıkta yemişlerdi.Yorumlar biraz daha akılcı olmalı bence.Teşekkürler
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst