Yatmadan önce kıyafetlerinizi, çantanızı hazırlar mısınız? :) :d0d02ce4d8efc76a5c7
Sibel1 Bayan Üye 28 Şub 2016 #1 Yatmadan önce kıyafetlerinizi, çantanızı hazırlar mısınız? :d0d02ce4d8efc76a5c7
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 28 Şub 2016 #2 ---> Yatmadan önce... Ilkokulda yapıyordum bunu :/ Hayır
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 28 Şub 2016 #4 ---> Yatmadan önce... Eğer önemli bir planım varsa; hazırlanma süresini daraltmak ve son anda bir şey unutma ihtimalini ortadan kaldırmak adına evet, hazırlıyorum.
---> Yatmadan önce... Eğer önemli bir planım varsa; hazırlanma süresini daraltmak ve son anda bir şey unutma ihtimalini ortadan kaldırmak adına evet, hazırlıyorum.
Earl Freyja Bayan Üye 28 Şub 2016 #5 ---> Yatmadan önce... Hayır, ne kadar önemli olursa olsun hepsini sabaha bırakırım. Ha belki kıyafetlerimo hazirlayabilirim, ama çanta asla :kikiki:
---> Yatmadan önce... Hayır, ne kadar önemli olursa olsun hepsini sabaha bırakırım. Ha belki kıyafetlerimo hazirlayabilirim, ama çanta asla :kikiki:
Cassu Bayan Üye 28 Şub 2016 #6 ---> Yatmadan önce... Hayır, ikinci öğretim olduğum için bolca zamanım oluyor.
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #7 ---> Yatmadan önce... Hayır. Gece yatmadan önce ; "Aman sabah hazırlarım." derim. Sabah ise pişman olup ; Neden dün yatmadan önce hazırlamadım ki? derim.
---> Yatmadan önce... Hayır. Gece yatmadan önce ; "Aman sabah hazırlarım." derim. Sabah ise pişman olup ; Neden dün yatmadan önce hazırlamadım ki? derim.
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Şub 2016 #8 ---> Yatmadan önce... Hiç hazırlamam. Sabahda pişman olurum
'Gülümse :D Prenses 28 Şub 2016 #9 ---> Yatmadan önce... hayır. ama bazen kıyafet onuda kafamda planlarım temiz mi kirlimi bilmem bile
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Mar 2016 #12 ---> Yatmadan önce... okul donemı de calısırken de sabah erken kalkıp ısım varsa eger oncekı geceden hazrlarım tum esyalarımı
---> Yatmadan önce... okul donemı de calısırken de sabah erken kalkıp ısım varsa eger oncekı geceden hazrlarım tum esyalarımı
Turquaze Kayıtlı Üye 1 Ara 2019 #17 ---> Yatmadan önce... Sabah erken kalkmam gerekiyorsa her şey elimin altında olmalı.Yoksa uykum kaçar : ) Normal zamanlarda asla böyle bir şey yapmam : D
---> Yatmadan önce... Sabah erken kalkmam gerekiyorsa her şey elimin altında olmalı.Yoksa uykum kaçar : ) Normal zamanlarda asla böyle bir şey yapmam : D