---> Yatağınızı Kim Toplar? Kendim tabi. :saskinkiz:
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 6 Eki 2014 #121 ---> Yatağınızı Kim Toplar? Kendim tabi. :saskinkiz:
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Eki 2014 #122 ---> Yatağınızı Kim Toplar? Kendim. Bazen sabahları zaman yetmiyo oyle birakiyorum fakat eve gelince kesinlkle topluyorum
---> Yatağınızı Kim Toplar? Kendim. Bazen sabahları zaman yetmiyo oyle birakiyorum fakat eve gelince kesinlkle topluyorum
S semraemre Kayıtlı Üye 21 Eki 2014 #123 ---> Yatağınızı Kim Toplar? Ben toplarım, toplamadığım zamanda öylece kalır.
sir.altan Kayıtlı Üye 22 Eki 2014 #126 ---> Yatağınızı Kim Toplar? senede bir kac sefer kendim toplarim
suatizma Kayıtlı Üye 22 Eki 2014 #128 ---> Yatağınızı Kim Toplar? nadiren ben ama genelde annem. ara sıra dağınık kaldığıda gözlemlenmiştir
---> Yatağınızı Kim Toplar? nadiren ben ama genelde annem. ara sıra dağınık kaldığıda gözlemlenmiştir
N ` nazLı .. Bayan Üye 29 Eki 2014 #129 ---> Yatağınızı Kim Toplar? Yatağını anneleri toplayanlar ne şanslı ya. Ben hayatım boyunca annemin 1 kere bile yatağımı topladığını hatırlamıyorum :M Sonuç olarak ben topluyorum
---> Yatağınızı Kim Toplar? Yatağını anneleri toplayanlar ne şanslı ya. Ben hayatım boyunca annemin 1 kere bile yatağımı topladığını hatırlamıyorum :M Sonuç olarak ben topluyorum
H heytbe Kayıtlı Üye 18 Şub 2015 #130 ---> Yatağınızı Kim Toplar? buna hiç dikkat etmedim, kim görürse .
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Nis 2015 #133 ---> Yatağınızı Kim Toplar? Sevgilim
A armina44 Bayan Üye 23 Tem 2015 #136 ---> Yatağınızı Kim Toplar? kendim topluyorm. herkes de kendi yatagını toplasın kimseye başkasının işini verme.
---> Yatağınızı Kim Toplar? kendim topluyorm. herkes de kendi yatagını toplasın kimseye başkasının işini verme.