hep ben toplim hatta annemlerinkini bile topluom bazen:D
N ` nazLı .. Bayan Üye 19 Eki 2008 #43 öylece kalır keyfim yerne olursa da bn toplarım annem tınlamaz bile
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 20 Eki 2008 #45 Eeee benim de eşim topluyo. Bize seçenek düşünmemişsiniz. Yoksa evliler girmesin mi demek istiyorsunuz foruma hahaha
Eeee benim de eşim topluyo. Bize seçenek düşünmemişsiniz. Yoksa evliler girmesin mi demek istiyorsunuz foruma hahaha
Miss_Fener Bayan Üye 20 Eki 2008 #51 Ben. Kendim toplamazsam işlerim ters gider zaten. Başkasına toplatmak hiç huyum değildir.
___BuLiSh___ Bayan Üye 23 Eki 2008 #52 annem bazende ablam ama nedense ben hiç yatağımı topladığımı hatırlamıyorum:
Sary_ Bayan Üye 28 Eki 2008 #57 eşim topluyo sırf bu yüzden tüm sabah dilenci gibi dua ediyorum kendisine
Sary_ Bayan Üye 28 Eki 2008 #59 ayfatata' Alıntı: Eeee benim de eşim topluyo. Bize seçenek düşünmemişsiniz. Yoksa evliler girmesin mi demek istiyorsunuz foruma hahaha Genişletmek için tıkla ... artık var hahaha tek değilmişim oh be :d
ayfatata' Alıntı: Eeee benim de eşim topluyo. Bize seçenek düşünmemişsiniz. Yoksa evliler girmesin mi demek istiyorsunuz foruma hahaha Genişletmek için tıkla ... artık var hahaha tek değilmişim oh be :d
hate Bayan Üye 28 Eki 2008 #60 ablaM burda olduqu zaMan söwe söwe o ama qenelde anneM coooooooq nadirde ben