en fazla 10 dk sonra top patlasa belki uyanırım :D
bat-women Bayan Üye 8 Kas 2008 #42 fenerbahçe maçı yendiyse uyurum 1 hafta boyunca rahat rahat yenmediyse uuyuyamıyorumm
semih_acar Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #45 uyumam gerekıyorsa 5 dk ama tutabılırım ıstedıgım kadar uykumu
KüçüKköyLüm Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #48 bana Kalsa hemen uyurumdaa.. Sözlümm her gece mSj lAşalım diye tutturmasa onun yüzünden uyKu düzenim bozuldu ya
bana Kalsa hemen uyurumdaa.. Sözlümm her gece mSj lAşalım diye tutturmasa onun yüzünden uyKu düzenim bozuldu ya
Rock_n_déwiL Bayan Üye 1 Ara 2008 #49 qece pc basında çoq qelior uykum kapatıorum yatmak için uykum qelmior sonra çoq sinir yha
MeLaNqOliqH Bayan Üye 1 Ara 2008 #51 keşke ben de hemen uyuyabilsem yhaaa ama deişio işte bazen 20 dk bazen 1 saat bazen daa fazla o günki ruh halime baglı sanırım
keşke ben de hemen uyuyabilsem yhaaa ama deişio işte bazen 20 dk bazen 1 saat bazen daa fazla o günki ruh halime baglı sanırım
Mini-DeLi Bayan Üye 1 Ara 2008 #52 Hiçbir zaman birşey düşünmeye fırsatım olmaz.. Kafayı yastığa dayadığım gibi rüya görürüm: )
Fitnat Bayan Üye 1 Ara 2008 #54 en fazla 1 bçk saat sonra bazende yattığım gibi uyurum ve dünyadan koparım