Yaşlı kadın yeniden mi doğdu?

qöztepeLi

Kayıtlı Üye

Arkadaslar ßana çoK inandırıcı geldi..

Doğum Lekesi mi ?

John M. Lean´ın büyükannesi hastaydı, karısı ise doğum yapmak üzereydi. Büyükannenin sağ dirseğinin hemen üzerinde bir gümüş dolar büyüklüğünde özel bir leke vardı ve ortasında kartala benzer bir iz görülebiliyordu, ölümünden bir iki gün önce, aileye dert yanarak, yeterince mutlu olamadığını ve edemediğini, yeni bir fırsat için tekrar doğmak istediğini söylüyordu, Reenkarnasyona inancı tamdı ve bunu her fırsatta vurguluyordu. Hamile olan ve doğum arifesinde bulunan Bayan Lean ise, yaşlı kadına üzülmemesini söylüyor ve doğacak bebeğe onun adını vereceğine söz veriyordu. Bir hafta sonra büyükanne öldü ve iki gün sonra da Bayan Lean bir kız çocuğu doğurdu, bebeği gören aile dehşet içindeydi, çünkü büyükannenin dirseğinin üzerinde lekenin tıpatıp aynısı bebekte de vardı ve aynı yerdeydi. Doktor bir açıklama getiremedi ve doğum lekesi diyerek geçiştirdi; Büyükanne yeniden doğmuştu ve bu kez Lean ailesinin en küçük üyesi olarak yaşama devam edecekti.


 
---> Yaşlı kadın yeniden mi doğdu?

Ya :s
Bunda bir ilginçlik yok ki..

4 Yıldır bebek-doğum hemşiresi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim...

Bu olay genetik bir olaydır...Buna benzer olaylarla çok sık karşılaşıyoruz....Bir bebeğin ayak parmaklarından ilk 3'ü yapışık oluyor...Annesi diyor ki amcasınında ayakları böyle...Ne oldu şimdi amcası ölmeden reenkarnasyon mu demeli_?
Yada bebeğin sırtında kocaman bir leke oluyor..Anneyle konuşurken,annanesindede eskiden var olduğunu öğreniyoruz..
Bunlar DNA'ların,kromozomların,ve genetiğin etkilediği olaylardır...Olayın tıbbi olarak mantıklı açıklamaları sabittir.. Doğal olarak da buna reenkarnasyon denmez...Ki öyle birşey yoktur o ayrı :)
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst