Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!!
senanesrin Bayan Üye 5 May 2011 #8 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! gerçekse çok çok yazık....... ölümden beter,ölüm kurtuluş olur....
---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! gerçekse çok çok yazık....... ölümden beter,ölüm kurtuluş olur....
Redhouse Kayıtlı Üye 21 Eki 2011 #9 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! nolmuş adama ya allah şifa versin
3Harfli Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #12 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! Hayatı Çok Parlak,,, Film Aktörü Ne biliyim zombi filmlerinde oynayabilir dedigim gibi geleceği ''PARLAK''
---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! Hayatı Çok Parlak,,, Film Aktörü Ne biliyim zombi filmlerinde oynayabilir dedigim gibi geleceği ''PARLAK''
kadir39 Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #13 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! Yanmış (Mecazî anlamda değil)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #14 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! ay çok kötü oldum allah yardımcısı olsun..
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #16 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! Her nefeste halimize şükretmek lazım. Dünyada neler var.
Hata413 Bayan Üye 16 Kas 2011 #18 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! korkunç olan resimlerden korkmayanlar için bu resim çok iyi olur bence:87:
---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! korkunç olan resimlerden korkmayanlar için bu resim çok iyi olur bence:87:
Berry* Bayan Üye 1 Nis 2012 #19 ---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! Her şeye rağmen hayata tutunması çok güzel bence. Onun yerinde olsaydım, onun kadar güçlü olamazdım.
---> Yaşayan Ölü bu oLsa GereK...!!! Her şeye rağmen hayata tutunması çok güzel bence. Onun yerinde olsaydım, onun kadar güçlü olamazdım.