Yaşam Sonrası Provalarım..

---> Yaşam Sonrası Provalarım..

tumblr_lpd1ox3xLh1qbc9oso1_500.jpg

Evet inanıyorum! Yağmur getirecek seni bana! O yüzden yağmura bu kadar aşığım. Ve gün gelecek bir sokak lambasının altında dans ederek ıslanacağız bir yaz akşamında…

tumblr_lozf66ZS5v1qezjdpo1_500.gif

Yağmurda dur, sığınma hiçbir yere; bırak bedenini ezip geçsin soğuk. Ne kadar savunabilirsin kendini, ne kadar güçlüyüm diyebilirsin ?
İşte ben sensiz o kadar güçlüyüm, o kadar savunurum kendimi.

Bekleyişlerin en zoruymuş seni beklemek.

Yüzünü göreceğim günü hayal etmek; yaslanmak dünün mutluluğuyla yarınlara, yarının umuduyla bugün yastığa.

Yıpratılmış tarihlerin esiri olmak. Her başlayan günün, yarının dünü olacak olmasını düşünmekten kaçışlarım, hem seni bir ömür isteyip, hem o bir ömrün sonsuz olmasını isteyişlerim. Tutsak eden binaların arasında gökyüzü görebilmek için yalvarmak betonlara. Belki sen çıkacaksın bulutların arasından karşıma. Her zamanki ışıltınla.

Kahvemden bir yudum daha alıp ayağa kalktığımda nedensizce pencerenin yanında buldum kendimi. Aşağıda olmanı öyle isterdim ki. Aslında, baktığım her yerde olmanı öylesine isterdimki..

Kulağımda bir uğultu, ‘kahven soğuyacak gir içeri’

Kahvemin soğumasına neden olmana öyle aşığım ki..

Öyle alıştım ki.

Bak sensiz bir gece daha. Alışamadığım onlarcası gibi, dizilmişler yanyana.

Ne uyumak istediğim oluyor, ne de uyanmak.

Dokunmak istediğim olup, dokunamayışlarımdan.

Gece öyle yakınken bana, aydınlığın neden bu kadar uzakta? Doğacak ‘güneş’ görevini bahşetmemiş miydi sana? Bak sonbahar geliyor, üşüyorum. Sarılıp ısıtsana beni kollarında. Söyle, sıcaklığın kaç kilometre uzak bana?

Özledim sevgilim.

Lütfen dokun artık, bir kez daha

-sonsuza kadar-​

tumblr_lqfpopaxLP1qdpombo1_500.jpg

- Yalnızlığa alışmış bir insanı sevmek zordur.

+ Neden?

- Çünkü tek yaşadığı hayatına girmek istiyorsun. O hayatı paylaşmak,onunla bütün olmak istiyorsun. Ve o buna hazır değil.

+ Ama eğer o da severse?

- Yalnızlığa alışmış biri eğer seni seviyorsa onu kaybetme. Çünkü seni bir daha öyle seveni bulamazsın.

tumblr_lsjshvVhyQ1qgzcbho1_500.gif

Siz hayal kurarsınız hayat yıkar, siz tekrar hayal kurarsınız hayat tekrar yıkar. Bazıları buna yaşamak der, ama bazen de yaşamak, ölmeye benzer.

tumblr_lnqkxiI8Ur1qezw5so1_500.gif

Hangi şehirde, hangi ülkede, hangi kıt’ada, dünyanın neresinde olursan ol sana benden yakın hiç kimse yok unutma . Ne zaman görmek istersen gözlerini kapat. Ben oradayım. Bir tek seninleyim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri