Yaşam Sonrası Provalarım..

---> Yaşam Sonrası Provalarım..

404683_10151270424023352_846384398_n.jpg

ikinci olmanın bile başarısızlık olarak görüldüğü bir dünyada, varlığınızla mutlu olabilen insanlar bulduysanız onları bırakmayın.

Kıymetini bilin, değerlerine karşılık verin.

Gidip de, "benim için değerlisin" demeyin, sözcükleri bodoslama söyleyince artık bir anlam ifade etmiyor.Yani benim için öyle, çünkü hangisi gerçek hangisi sahte anlayamıyorsun.

Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bazen bi gülücük bile yeter ya da üç dakikalık bir şarkı..

Ama bilin işte kıymetini.

Nasılsın? diye sorduğunuzda, karşınızdaki gerçekten kendisinin iyi olup olmadığını öğrenmek için sorduğunuzu anlasın.Onu düşündüğünüzü bilsin.

Bu kadar pahalı, cafcaflı şeyler değil bunlar.

Kaybetmeyin..

Nasıl korkmaz insan;
Elvedalara gebe kavuşmalardan.
Gel demeyi bilmiyor değil hiç bir aşık.
Gitmeleri ezberlemek sadece
Korkak yapıyor adamı.

Gidelim buralardan. Bırakalım da eskisin bu şehir.
Bir yerlerde, bir yerleri özleyelim. Vedalar sokaklara, işportacılara olsun.
Bize yeni gelecek şehirler var. Halbuki binlerce yıllıklar. Gel, çiğneyelim yolları da ezilen biz olmayalım.
Hayatı daim say, oysa biz geçiyoruz be sevgilim. Zaman yok.

Kalk gidelim buralardan. Yüzlerini ezberlediğimiz caddelerden kaçalım bir an önce.
Özgür olamayız belki, ama bağımsızlık başka bir şeydir.

Bağlı olmak, ancak bir kalbe ise katlanılır şey. Haydi ! Bir ceket ve bir kitap al yanına.
Davetsiz misafiriyiz bu coğrafyaların. Kalk gidelim. Ait olmayalım hiç bir kordinata. Durmak ancak yemek, sevişmek ve okumak için.

Gidelim buralardan. Bırakalım da eskisin bu şehir. Bizi eskitmeden…

Son düzenleme:

o sabah, seni sevdiğimi söyleyecektim. -sanki bilmiyormuşsun gibi- kadınsın, bilirim ki sevildiğini anlarsın.
ama öyle değil mi, duymak da ister insan sevildiğini. istersin elbet. ama gel gör ki, ben bir korkağım.

o sabah, seni sevdiğimi söyleyecektim. gülmeseydin öyle, söylerdim de. şaşırıyor insan, -hiç beklemediği bir anda- cenneti görünce.
susuyor da üstelik. nefesler çığlık olsa şayet boğulur. öyle susuyor.

o sabah, seni sevdiğimi söyleyecektim. yaz, usulca terk ederken kasabayı, kışlıklarımı arar gibi diziyordum kelimeleri. gözlerin baktı sonra. göğüs kafesinde bir kuş oldu yürek, çırpındı içimde. ağzım açık, kelimeler yetim kaldı.

o sabah, seni sevdiğimi söyleyecektim. kendimi çiğneyip de ‘‘sen’’ diyecektim.
şiir yazacak, boş caddelerde şarkı söyleyecektim. dans etmeyi bilmesem de deli gibi tepinecektim.
sensiz akan her saniyeyi israf belleyecektim.

öyle ki,
demek sevmişim diyor insan.
yoksulluğu ancak
yokluğun saymak,
bilhassa gülmeyi
gülmelerin olmadan
yalan kılmak.
törpülemek bir ömrü
adındaki her harf ile.
öyle ki,
demek sevmişim diyor insan.
bilmezdim,
mesafelerin tecavüzü olurmuş aşka.

ve kürtajı olmayan
mecburi bir gebeliktir özlemek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri