Yasak çiftleşme !

karagümrük

Kayıtlı Üye
İzmir’de ipini koparan bir aygır, atlı spor tesislerine girerek 5 yarış atıyla çiftleşti.

İzmir’in Balçova İlçesi’nde ipini koparan bir aygır çitleri yıkarak İnciraltı Atlı Spor Tesisleri’ne girdi. Aygır burada, aralarında yarışlarda koşan şampiyon İngiliz atı “Dinyeper”in yavrusu “Happy Girl”ün de bulunduğu 5 dişi atla çiftleşti. Sabah tesise gelen Mustafa Akın, aygırı dişi atların yanında ve çiftleşmeyi sürdürürken buldu.

Gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşayan tesis sahibi, atının safkanlığının bozulduğunu ve yarış hayatının bitebileceğini söyledi. Akın, her yaşta İzmirli’ye at sevgisini aşılamak için İnciraltı Atlı Spor Kulubü’nün açılışını yapmayı büyük bir heyecanla beklerken, sorumsuz bir at sahibinin bunu kendisine zehir ettiğini belirtti.

Durumu polise de bildiren Akın, azgın aygırın sahibinin bulunması halinde 300 bin liralık tazminat davası açacağını belirtti. Çiftçilik yapanların da bulunduğu bölgede yer alan İnciraltı Atlı Spor Tesisleri’nin açılışının hafta sonu yapılması planlanıyordu.

Bana da karşı koydu!

33 yaşındaki Mustafa Akın, “Bu aygır bütün hayallerimi alt üst etti. 5 atımla da ilişkiye girmiş. Geldiğimde çiftleşmeye devam ediyordu. Güçlükle ayırmaya çalıştım ama bana karşı koydu. Atlarımdan biri de hamileydi. Hipodromdan veterinerler gelip DNA testi yapacaklar” diye konuştu.

 
---> Yasak çiftleşme !

vay aygır vay
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst